"Сподіваюсь сцарь не вдавиться вкраденими грошима" - Маson Lemberg

"Сподіваюсь сцарь не вдавиться вкраденими грошима" - Маson Lemberg

З 1 червня єдиний тариф на електроенергію для населення буде становити 4,32 грн/кВт.

_____

Ох.

Ціла епоха для мене.

Як її забути ті прекрасні моменти в житті, коли очкаста залупа герус, не менш очкаста не менш залупа сірожа лєщєнко почали відпрацьовувати цю тему за гроші бені.

А купка довбойобів, які отримали освіту за сало і яких батьки потім влаштували в мусарню за хабарі, а з мусарні - "боротися з корупційов" почали пхати свої тупарилі хрюкала в енергетику, не розуміючи різниці між плановими показниками і фактичними і всі вони разом розказували про страшний "Роттердам+", знайшли десь збитки для держави через нібито завищений тариф, який на той момент становив аж 80 копійок.

Та що там вони... Пінчуковські піонєри в ражі навіть в Роттердам їздили шукати жовто-синє вугілля на складах (не жарт). Дійсно їздили. Правда невідомо за якими ознаками вони планували розпізнати українське вугілля серед іншого. Зараз не поїдуть. Нікого не випускають.

А все виявилося так просто. Нафіга бадилям чесні процедури встановлення тарифів? Нафіга ті всі обчислення? Нафіга ці всі пояснення?

Помилка в абсолюті була пов'язана з цим. Зі спробами встановити правила, в часи коли бидло правил не визнає.

Помилку Порошенка зрозуміли, усвідомили, зробили висновки і виправили.

Нив про високі тарифи в епоху бідності? - на тобі, бадилю, в п'ять раз більше!

Чому так? - Тому що сцарь так рішив. Хіба цього недостатньо.

Сподіваюсь сцарь не вдавиться вкраденими грошима.

Так нас!

ПС. Передбачаючи маніпуляції рубльової придворної худоби відповім наперед - не треба тут мені пездіти про руйнування. Вони не мають жодного стосунку до тарифів. Атомна енергетика (яка залишилася) продукує дешевшу електроенергію ніж продукували ТЕС і жодних причин для зростання тарифу настільки точно не було. Як і відновлення ТЕС (яке відбудеться відразу після висадження мільярдного дерева) може закладалися в тариф після того як відновлені ТЕС почнуть виробляти е/е.