"США, Британія, Австралія, Нідерланди та Канада завдали удару по Йємену" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"США, Британія, Австралія, Нідерланди та Канада завдали удару по Йємену" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

По об'єктах хуситів. Хто такі хусити? Це таке ісламістське формування що діє на території Йємену. Чому по них б'ють? Бо хусити задовбали Захід своїм піратством на Червоному морі, вони тупо тероризують комерційні судна. А там потужний торгівельний шлях від якого сильно залежить економіка Заходу. Американські і британські кораблі нещодавно відбивали потужну атаку хуситів.

Дипломатія США і Британії намагалася улдламати Іран, аби той вплинув на хуситів і парітство на Червоному морі припинилося. Але нічого з того не вийшло. Тому заговорила зброя.

Наскільки це серйозно і скільки може тривати? Відповідь - а біс його зна. Я сильно сумніваюся, що заморочені ідеалами демократії та прав людини США та Британія зважаться зробити з хуситами те, що зробив Ізраїль з Сектором Гази. Тому в Секторі Гази буде тиша й спокій, а там де хусити...

Погано це для нас? Звісно. Бо світ будуть цікавити хусити, а не наша війна.

Питання - чому Захід атакує хуситів а не країну-агресор що воює з нами? Знаєте яка правильна відповідь?

Правильна відповідь така. Лише ви винні в тому що морально ви - підлітки шмаркаті, що у вас кипить юнацький егоцентризм і тому ви вважаєте що світ крутиться навколо вас. Бо правда така. Наш регіон для Заходу не проблема - кричущих економічних інтересів у нас наразі нема. А у Червоному морі вони є - і неабиякі. Піратство хуситів завдає Заходу шкоди на багато сотень мільйонів доларів. Тому їм треба вирішувати цю проблему. А наша проблема - то наша проблема і я 100500 разів писав, що розраховувти треба у першу чергу на себе.

Лише українська влада винна, що в ті два роки коли Захід нам давав геть чисто все що просили, зелена влада просила ракети, а не верстати для виробництва власних ракет. Лише обрана українцями влада винна, що керівництво ОПУ (а за ними вся ЗЕботва на чолі з Подоляком) всерйоз говорили "своє виробництво зброї робити не треба, бо його розстріляє Москва - треба просити у Заходу". Просіть тепер.

Ніхто не винний в тому, що не тільки ЗЕбанда, а й їхні виборці (і не тільки, на жаль) - повні профани у світовій політиці і що вони взагалі не цікавляться політичною історією. Інакше всі ці люди знали б, що допомога нам з боку Заходу це джек-пот який можна або протринькати або інвестувати. Ми (Україна - вся) обрали протринькати. Тепер маємо те що маємо.

Світ Заходу - світ дорослих. У світі дорослих кожен сам вирішує свої проблеми. Допомогу надають коли або винні, або вигідно. З нами поводяться як дорослі з дорослими - ніхто не винні що українці переважно, то дітлахи шмаркаті і тому поводяться як дітлахи. Прожирають сьогодні все і взааглі не думаючи про майбутнє.

Тепер маємо реальність. Захід зайнятий Йєменом. А Україна? Ну, коли мікроскопічна Швеція Москві рило милила, ніякі країни НАТО їй не допомагали - якось сама справлячлася. Нам доведеться навчитися так само. Бути інфантильним підлітком - надто дороге задоволення.

Захід атакує Йємен. Захід цікавить Йємен. Це ральність - приймайте її.