"США: ВИ НЕ ТИМ ЗАЙНЯТІ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"США: ВИ НЕ ТИМ ЗАЙНЯТІ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Уряд нас переконує, що в Україні, ну от просто необхідно збільшити податки. Бо без податків, мовляв, гаплик - військові не матимуть зарплатень, бюджетники теж, і взагалі...

І отут уявіть яка сталася втрата втрат! Приїздять до Києва представники США. Дивляться не весь наш гармидер. І кажуть: "Оу, гайз! Так ви не те робите! Ви маєте доходи які мусите отримувати - зосередтеся на цьому!"

Лишенько й горе! Представники США заговорили словами Петра Порошенка.

Спеціальна представниця США з питань віднослення України Пенні Пріцкер і посол США в Україні Бріджит Брінк зустрілися зі Шмигалем і пояснили йому, що український уряд фігурально страждає фігнею. Бо гроші треба брати не з обкладання податками українців, які й так виживають в умовах війни, а (ви собі уявляєте???!) з реформування митниці і боротьби із сірими ринками!

Я вже прямо бачу наше Бубочко, яка просторікує як кляті американці винуваті у всіх бідах України! Бо хіба таке припустимо, аби "новим обиччям" які "хакнули державу", ніби якимось баригам і мародерам заявляли: "На сірих ринках сигарет, алкоголю або електроніки, яка може бути продана на великому ринку, також є величезне джерело прибутку. І тому ми заохочували український уряд зосередитися на цьому в першу чергу".

А знаєте в чому суть? А в тому що оці поради пані Пріцкер наші урядовці проігнорувати не зможуть. Бо тоді дулю з маком вони отримають, а не економічну допомогу від США. А якщо не буде економічної допомоги від США, уряд справді не зможе платити пенсіонерам і бюджетникам, що стане фатальним ударом по рейтингу найвпливовішого.

А представниці США вже зараз говорять, чому зелений уряд ризикує грошей не побачити. Бо американці давно казали, гроші зелені урядовці отримувати будуть за схемою "зранку реформи - увечері гроші".

На брифінгу з українським урядом пані Пріцкер відкритим текстом заявила, що Україна прямо зараз може отримувати великі кошти, і обійтися без підвищення податків. Бо.

Україна має великі ринки які не працюють легально і їх треба виводити з тіні. Через одну лише контрабанду техніки Apple щорічно Україна не отримує $600 мільйонів, бо їх отримують друзі Зел... ой, вибачте, це точно російське ІПСО. А ще є ринки тютюну, алкоголю, електроніки тощо.

Влада мусить інвестувати в агросектор, Україна здатна годувати ще 600 мільйонів людей в світі, і наразі АПК - та галузь яка слава Богу працює.

Україна здатна розвивати стратегічну інфраструктуру, наприклад енергетичний сектор, будівництво, транспорт, логістику, технології, оборонну промисловість - ВПК США уже уклав п'ять оборудок з виробництва зброї на території України.

Коротше, навіть під час війни Україна здатна розвиватися, звісно якщо не крас... це теж російське ІПСО - не сумнівайтеся. І взагалі все перелічене влада з радістю назвала б російським ІПСО. Але не може - бо саме Сполучені Штати допомагають Україні триматися на плаву.

Коротко. Спеціальна представниця США з питань віднослення України Пенні Пріцкер і делегація США підтверджують - Україні треба не податки підвищувати, а власну економіку розвивати, починаючи з боротьби з контрабандою.

Представники США, по суті чітко сказали в чому економічні проблеми України і чому українська влада піднімає податки, а не...

Але не переймайтеся - в команді ЗЕ уже роблять вигляд ніби порад американських ппартнерів - не почули. Гетьманцев уже заявив - підвищення податків не уникнути. Геть і не сумніваюся, невдовзі Зеленський вилізе на екрани аби розповісти що саме американці винні у всіх наших бідах.

Ну-ну. Побачимо чим все це завершиться.