"США і Зеленський" - Віктор Бобиренко

"США і Зеленський" - Віктор Бобиренко

Посольство США в Україні повідомило:

- «Сьогодні Офіс контролю за іноземними активами (OFAC) Міністерства фінансів США вніс Андрія Портнова до санкційного списку EO 13818 за використання свого впливу для отримання доступу та рішень в судах України та підрив реформ».

За використання впливу на суди.

Отак і не інакше. Наші союзники чесно грають за нас. І знають внутрішнього ворога в Україні. Усіх і по іменам.

А ось Зе!влада їх послідовно покриває.

Ну і конкретно. Щоб усі знали і переказували тим послідовникам Зеленського, які прочитали в житті дві книжки («Буквар» і «оту, з синьою обкладинкою»), що творить їх кумір.

Зеленський, який контролює судову систему, дружить з Портновим через Татарова. І усі вони разом корєшаться зі знаменитим Вовчим судом – Окружним адміністративним судом Києва (ОАСК).

Цей суд спеціалізується на кришуванні олігархів і обслуговуванням інтересів влади і різних покидьків, які крадуть наші з вами гроші. Наприклад, останнє:

Публічне акціонерне товариство "Укрнафта" (читаємо: Коломойський, або позивач) звернулася до ОАСК з позовом до Центрального міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків (далі - відповідач), в якому просить:  

- визнати протиправними та скасувати податкові повідомлення-рішення від 07 травня 2021 року №177/04-01-01, №178/04-01-01; стягнути з відповідача судовий збір.

Дуже коротко: Офіс по роботі з великими платниками податків вимагає в Укрнафти (читай – Коломойського) про те, що він мав збільшити фінансовий результат до оподаткування на суму 19 431 259 247 грн.

20% ПДВ на таку суму – це майже ЧОТИРИ МІЛЬЯРДИ гривень до бюджету!!!

 Це десь річний бюджет міста у 300-400 тисяч жителів, для порівняння.

І ось що ми бачимо. Суд, який через Татарова і Портнова контролюється Зеленими і їх прокурори та інші сявки зробили все, щоб бородата бабушка не заплатив податки в бюджет.

ОАСК буквально на днях пробачив УСІ податки Укрнафті!!!

Це в чиюсь голову лізе?

Ось тому Портнова в санкційний список в США і вписали.

А у нас ні. І коломойського ні. Ну а навіщо? Адже Плюси так вигідно відтіняють Найвеличнішого для піплів.

Чомусь в Штатах бачать ворогів і реагують на них, а Зеленський бореться, біжучи на місці.

Ні, не так. Зеленський бореться за олігархів.

Питання: коли це стане ясно тим, хто прочитав у житті дві книжки?

Я вже боюся, що ніколи.