"Сталося найстрашніше з того що могло статися з путіноїдами" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"Сталося найстрашніше з того що могло статися з путіноїдами" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Вони замаралися - і залишили сліди. Вони тікали з захоплених містечок Київської області так швидко, що взагалі не встигли за собою прибрати.

Цивільні зі зв'язаними руками застрелені в потилицю. Погвалтовані жінки, тіла яких намагалися спалити. Пограбовані приватні садиби. Масові захоронення мирних мешканців. Все це - жахливі речові докази нелюдської сутності рашизму.

Навить не сумнівайтеся. Скабеєва і Соловйов зараз заходяться розповідати що то все - російськомовні громадяни України убиті нацбатальйонами за співпрацю з "асвабадітєлями". Якщо російський снаряд влучає в дитячий садок - той автоматично перетворюється на штаб "Азова". Кожен українець убитий окупантами, автоматично перетворюється в жертву "Правого сектору".

У росіян реальність не те що насправді, а те що говорить Скабеєва і в що зручніше вірити. Так було завжди, відтоді як Московія відпупкувалася від Монгольської Орди - і перевершила її.

Достукатися до "народу-богоносця" справа марна. Але. Художества росіян на Київщині уже бачать іноземні журналісти. Вони рознесуть зроблене Москвою по всьому світові - у всі кінці. Те що залишила по собі Москва побачать іноземні дипломати. Москва розповідала про Серебриницю? У Бучі та Ірпені вона її перевершила. У порівнянні з путінськими горлорізами меркнуть навіть гітлерівські СС. Це тепер побачить весь світ. І чхати буде світові, що там белькотатиме Росія.

Росія більше не зможе апелювати на переговорах ніби вона врятувала Європу від гітлеризму - вона уже нічим не краща за Нацистську Німеччину. Росії прийдеться тепер на кожних переговорах відмиватися від кадрів того, що залишили окупанти на Київщині. А будуть ще й інші факти. А будуть ще документування злочинів, судмедекспертизи, розслідування, судові вироки. Будуть названі імена та прізвища бузувірів made in Russia.

На наших очах запускається процес, після якого бути росіянином в цивілізовані країні стане гидко і бридко.

Сьогодні з'явилося відео де на російському "Савєтє фєдєраций" відгодований московський кнур просторікує, що вони не певні що Україна має зберігати свій суверенітет. Бо суверенітет, мовляв, грунтується на силі. Ну, силу вони зараз відчують. Потужну силу. Силу зневаги усього світу.

Плакатися ще будуть, мовляв, їх то за що? То ж усе Путін! Якщо побачите таке - покажіть їм фото з Бучі, Ворзеля, Немішаєва, Іванкова... Всі ті сліди, які залишили по собі їхні асвабадітєлі. Їм тепер від цього не відмитися.