"Старт і фініш" - Карл Волох

"Старт і фініш" - Карл Волох

Брехня була головним союзником Путіна від самого старту його президентства. Недарма перше, що він зробив - узяв під контроль електронні медіа.

На фініші його кар‘єри (а ми, здається, недалеко від цього дня) брехня обернулася його найгіршим ворогом.

Легко вбивати своїм покірним зомбі про благородну місію звільнення братерського українського народу від нацистів, котрі його поневолили, коли ці лохи всю інформацію отримують із телевізора від брехливих покидьків із багатомільйонними зарплатами.

Легко кидати в бій пацанів, котрим із дитинства 24/7 вбивають у голову, що Росія - лицар світла, місія якого - звільняти світ від фашизму.

Легко змушувати їх атакувати мирну сусідню країну, коли тебе переконують, що вона недодержава з недоармією й не здатна пару днів протриматися проти найвеличнішої й наймогутнішої військової сили в світі.

Але коли ці лоповухі пацани з промитими мізками приходять в Україну, вони раптом виявляють, що жалюгідні укри їх дуже ефективно громлять, а населення тотально ненавидить і вважає тими фашистами, проти яких вони прийшли битися, в них стається розрив шаблону. І настає така неймовірна деморалізація, якої московити не знали з 41 року, коли за лічені місяці втратили 3,5 мільйонів вояків - усю кадрову армію.

І вони починають здаватися в полон, кидати техніку або й цілими підрозділами тікати навіть від мирних жителів, як у Бердянську та ряді інших населених пунктів.

Путін, тобі таки гаплик