"Ставка на Хаос" - Карл Волох

"Ставка на Хаос" - Карл Волох

Буде зарано сказати, що у вчорашніьому бою Порошенко тріумфально переміг, але цілком коректно - що Янелох його програв начисто. І справа навіть не в тому, що він не досягнув поставленої мети, продемонструвавши всім, якою слабкою й заляканою є його влада. І не в тому, що загнав себе в класичний цуґцванґ, коли будь-який варіант розв‘язання ситуації є для нього однаково згубним (можливо, саме неуспіх із арештом Порошенка навіть врятував його задницю на певний час - К.В.) А тому, що передбачити це було елементарно, на це здатний будь-хто з десятків українських політиків першого ряду, але не МЗЧ на посаді президента.

І головний висновок, який ви маєте, нарешті, зробити з цього (я-то до нього дійшов давно) - немає ніякої маріонетки Єрмака чи Коломойського, котрі прекрасно розуміють, наскільки трагічними для їхніх інтересів є дурні капризи Янелоха, а є тупувата, самозакохана, вередлива, гіперемоційна закомплексована дитина, категорично не здатна слухати чиїсь поради чи сприймати позиції відмінні від своєї. Немає в його діях ніякого раціо - тільки комплекси й незрілі емоції провінційної примадонни.

Звичайно, є одна людина, котра від такого стану справ серйозно виграє - ВВХ. Недарма він робив ставку на «містера Хаос». І Зеленський цю функцію виконує ідеально. Та навіть якщо в оточенні Янелоха і є реальний кріт, який працює на Чекістан, у ОП все одно достатньо абсолютно раціональних людей, котрі прекрасно розуміють, чим все це може для нього (МЗЧ) й них усіх закінчитися. Однак, особливість Зеленського-керівника саме в тому, що він і не здатний рахуватися в більшості випадків із іншою думкою й не тримає біля себе радників, здатних її висловлювати.

Країною керує Зеленський. Крапка. Досить уже відмазувати його версіями про міфічних кукловодів