"Істерика мера Харкова" - Роман Донік

"Істерика мера Харкова" - Роман Донік

Як розповідають очевидці (на нараді було більше 30 людей), сьогодні, мер Харкова Терехов на нараді бився в істериці, що місто обстрілюють тому що в Харкові стоять ЗСУ. Що через обстріли які провокують військові, він не може почати навчальний процес в школах. Угу. В школах. Навчання. За 21 км від кордону. І вимагав щоб військових негайно вивели з міста. Посилався на якесь розпорядження з верху. При чому де розміщуватися тим хто захищає місто, Терехова не хвилює. Відновлення та інші військові речі, теж пофіг. Кажуть, що в окопах вистачить місця всім.

 Виглядає так, що Терехову було б зручніше якби взагалі ніхто не чинив опір. Якби здати місто без боя та й усе. Але крім ватного сприяння Харкова Тереховим, є ще наше сприяння. За яке віддали життя тисячі синів та доньок України. В якому Харків це форпост, в якому від Харкова 20 км до кордону. В якому Харків це стіна для ворога на кордоні. Кажуть, Терехову військові заважають розводити іноземців на інвестиції для "відновлення міста". Бо ніхто не хоче вкладати гроші в прифронтове місто. Звичайно, це важливо. Але тільки в тому випадку, коли Харків вільний а не окупований.

 Нагадаю. Від державного кордону до окружної 21 км. Якщо військових не буде в місті, як того хоче Терехов, всі Харків'яни ризикують якось вранці прокинутись від лязгу російських танків під вікном.