"Стерненко сів, а Татаров не сяде" - Віктор Бобиренко

"Стерненко сів, а Татаров не сяде" - Віктор Бобиренко

Вирок Стерненку - це політичне переслідування.
Рускій развєдчік Портнов, уособлення бєспрєдєлу у правозахисній системі, зробив за два тижні двоходівочку.
Через підконтрольного суддю (з Донецька здається) – виніс вирок Стерненку.
І ось, збігає термін впровадження по його дружку Татарову. Тепер той може спокійно ходити на роботу.
Для нього важкі часи скінчилися. Відмазали.
Портнов знову показав усім, хто в домі хазяїн.
А ще вчора Зеленський на відкритті форуму «Україна 30. Реформа правосуддя» так добре розказував, що його команда таки зробить реформу. Ага. Вже.
Відмазали Таттарова, так само як і посадили Стерненка – по бєспрєдєлу:
1) Минулого року призначили генпрокурорці Ірині Венедіктовій у зами людину Портнова – Олексія Симоненка.
2) Коли Максим Микитась пішов на співпрацю із слідством і дав покази на Татарова про афери з квартирами Нацгвардії, здавалося б, що Татарову фсьо.
3) За клопотанням адвокатів Татарова Печерський суд постановив ухвалу про передачу цієї справи від НАБУ до СБУ. ПОРУШИВШИ КПК, де чітко вказано, що такі справи веде НАБУ.
4) Офіс генпрокурора виконав це дивне рішення. Мало того, побоюючись, що САП і НАБУ через ВАКС відмінять це рішення Венедіктова оперативно організувала скаргу до Київського апеляційного суду.
5) Київський апеляційний суд у турборежимі розглянув скарги і відхилив їх ( і тепер Венедіктова скаже: "а я при чьом, нєвінаватая я") – залишивши у силі рішення Печерського суду.
6) Потім і Верховний суд підіграв Порнову-Єрмаку не прийнявши до провадження касаційні скарги. І рішення Печерського суду залишилося в силі.
7) Усі три інстанції пройшли за 10 днів!!!!! Красота. Тут роками ждуть – а тут турборежим. Бо співпрацювали три зовнішні команди: Офіс Президента, Офіс генпрокурори і адвокати татарові – і три суди: Печерський, апеляційний і Верховний. Всі грали за Татарова.
8) Після цього Венедіктова бере відгул і на один день робить порновського посіпаку Симоненка в.о. генпрокурора. Той вносить в реєстр зміну підслідності від НАБУ до СБУ
9) Потім СБУ так швидко доганяло Татарова, що поки-що не догнали. В Офісі генпрокурора заявили, що "дії по завершенню розслідування... на сьогоднішній день не відбуваються".
10) А суд виніс ухвалу закінчити всі дії до 1 березня. Після відмови суду продовжити терміни слідства - прокурор зобов'язаний протягом п'яти днів зробити одну з дій:
- закрити кримінальне провадження;
- звернутися до суду з клопотанням про звільнення особи від кримінальної відповідальності;
- звернутися до суду з обвинувальним актом/клопотанням про застосування примусових заходів медичного або виховного характеру.
Так що по ходу – це вже все.
Народу України вкотре дали шолобана. І роблять це цинічно – проросійські сили.
Це знущання. І Зеленський у цьому бере участь.
Так-що наступна революція почнеться точно через неправедний суд.
Готуйтеся.