"Історія з Резніковим - це квінтесенція кадрової політики часів Зеленського" - Богдан Буткевич

"Історія з Резніковим - це квінтесенція кадрової політики часів Зеленського" - Богдан Буткевич

Коли якщо свій і не заважаєш єрмаку і його людям мити бабло - тебе будуть захищати, хоч би і весь світ був проти.

Резніков - це давно, по суті, не міністр оборони. А зіц-прєдсєдатєль, за спиною якого люди єрмака (шарапов та гаврилов) реально керують Міноборони і освоюють гроші.

Він - якщо хочете, міністр закордонних справ в МО. В реальності, надто ж після яєць по 17 грн. він мало що вирішує і мало що підписує.

Але ось те нахабство, з яким колись поважний політик бикує на журналістів та депутатів від СВОЄЇ Ж ПОЛІТСИЛИ - це вам привіт від єрмака. Ось саме так єрмачня бачить спілкування з суспільством. Ось приблизно так вони мали нас на увазі.

Від відставки Резнікова в МО нічого не зміниться, бо він нічого й не вирішує. На його місце поставлять того, хто погодиться й далі бути ширмою для єрмачні. Яке буде прізвище - Камишин, Клименко чи ще хтось, не має жодної різниці.

Але цієї відставки варто добиватися хоча б для того, щоб дати обратку остаточно офігілим Зе-ларьочникам. Які, користуючись війною, крадуть як в останній день.

Саме на тих сферах, де є гроші. А це - оборона та енергетика (кейс Ростислава Шурми вам у поміч). Саме ті найкритичніші сфери, які всіх хвилюють. От саме там Єрмак і Ко зараз прикурюють по повній.

Що ж, сподіваюсь, всі розуміють, як складно буде прибрати від влади цих в кінець знахабнілих ларьочників.

Але починати треба з малого. З Резнікова.