"СТОСОВНО РОЗСЛІДУВАННЯ МЮЛЛЕРА ТА ЙОГО КОМАНДИ" - Олег Пономар

"СТОСОВНО РОЗСЛІДУВАННЯ МЮЛЛЕРА ТА ЙОГО КОМАНДИ" - Олег Пономар

Коли ви читаєте ворожих пропагандистів, і вам кажуть - чому ви їх читаєте? Він відповідаєте - я знаю, що це ворожий пропагандист, але я просто хочу знати альтернативну (ворожу) точку зору. Адже там іноді цікава інформація лунає. Але ж я розумний, я все розумію, там інфа 60/40, я звісно ділю все на 10, тощо.

Ну гаразд.

Наприклад, особисто я не читаю, і гадаю, що нічого не втратив. Та це ваш мозок, хочете заливати в них помиї — це ваша справа.

Але коли ви губите межу "я все контролюю та ділю на 10", то ви починаєте розносити соцмережами ось цю заразу: "Олеже, а правда, що Мюллер розпускає свою команду? А правда, що розслідування Мюллера не має доказів?"

А Лавров ще нічого не сказав про це? А Захарова? А Пєсков? Це ж теж альтернативна точка зору.

Отже. Розслідування Мюллера ні на йоту не скидає своїх обертів. До його завершення ще далеко. Через тиждень (після листопадових виборів до Конґресу) завершується джентльменська шестидесятиденна пауза Мюллера і снігова лавина продовжить свій рух.

Першим в черзі на отримання звинувачень (арешт) є Роджер Стоун, який відповідав в команді Трампа за отримання поцупленої московитами інформації через московських гакерів та Вікілікс. І Манафорт, і Коен, і всі решта, співають як соловейки. А потім — ще дуже багато сюрпризів і гарних новин.

Дотримуйтесь інформаційної гігієни, і взагалі — я вже півтора року детально пишу про розслідування Мюллера і куди воно йде.

Олег Пономар