"Страшна трагедія" - Олег Шарп

"Страшна трагедія" - Олег Шарп

Давно живу, і у співпадіння, що "технічна несправність" нового літака (2016 рік випуску) абсолютно випадково співпала із загостренням американсько-іранського протистояння, не вірю. Основна версія знайомого "гуру" з безпеки польотів: теракт на борту літака - на це вказує багато зовнішніх ознак.
Хто? Еcce qui beneficia - шукай, кому вигідно. На фоні того, що військові підрозділи США у Сірії вже почали рух у напрямку іракського кордону - перш за все, Москві з Тегераном.
За їх задумом, ця трагедія могло б загальмувати американський наступ під тим приводом, що внаслідок військової повітряної операції (основний інструмент Пентагону), можуть постраждати цивільні літаки. Не виключаю також елемент помсти Заходу - на борту, в основному, були канадські громадяни. Свої були також? Коли це зупиняло терористичні держави? Й нарешті, принагідний привід "наїхати" на Україну з політичної, інформаційної та бепекової точок зору.
Як бачите, три в одному - але це лише припущення.
Водночас, хочу наголосити, що зустрічав мало людей, які б позитивно відгукувалась про МАУ - "ліві" побори, санітарний стан та умови польоту далекі від ідеалу. Там, куди дістали щупальця ІВК - від оманського преЗЕдента до літаків - одні проблеми.
Щирі співчуття сім`ям загиблих - вони точно ні в чому не винні.

*******

Убийство Шеремета: Антоненко однозначно выше, чем человек с камер наблюдения, – экспертиза.
Как же быстро и по всем фронтам начинает сыпаться карточный домик Нелоха Оманского - отравленные бумеранги имеют свойство возвращаться.

Helgi Sharp