"СТРАТЕГІЧНІ ДУМКИ" - Микола Ільїнов

"СТРАТЕГІЧНІ ДУМКИ" - Микола Ільїнов

Переглядаючи сьогодняшній фейсбук, побачив, що багато незадоволених тим, що Порошенка виключено з делегації ПАРЄ. Я взагалі не здивований, але, щоб зрозуміти це рішення, давайте постараємося мислити, як зеленський, тобто: стратегічно, ретельно плануючи кожен крок на декілька років наперед.  

Уявіть собі, що Порошенка випустили за кордон, а він втік! Як втік? Да як завжди, з трьома вагонами грошей. Ну може ж зеленський так думати? Може, він же стратег!   Що робити зеленському, якщо Порошенко втече? Зеленському залишилось керувати країною трохи більше року, а далі на кого все це залишити? На Притулу?  Хлопець він гарний,  але на президента не тягне, а ось Прем’єр-міністр з нього вийшов би ефективний. Треба пенсіонерам підняти пенсії – об’явили з Лаченковим збір, все, за 3 години зібрали місячну потребу та виплатили. Треба гроші на «велике будівництво» - об’явили збір зі Стерненком – є гроші на «велике будівництво». Так що, для Притули місце я вважаю є.  

Хто же може на місце зеленського? Арестовіч? Ні! Максимум, що можна зробити з Арестовічем, це вдягнути його в Люсю, та відправити послом в якусь Ерітрею, нехай налагоджує контакти.

 Є ще один дуже популярний персонаж – поВОРознюк! Але, враховуючи його любов до державних грошей, краще його тримати подалі, бо там навіть мегазборів Притули не вистачить, щоб задовільнити потребу.

 Так ми й прийшли до того, що зеленському окрім, як на Порошенка розраховувати немає на кого. А те, що він не буде йти на другий термін, то тут вже зрозуміло. Ну, по-перше, він вже хоче пиво та на море. По-друге, він з самого початку казав, що йде на один термін, а слово він своє, зазвичай, тримає. Сказав, що до нас поїдуть поляки, ось, вчора вже Дуда приїхав, і це тільки початок, далі буде більше.

 Ось такі в мене думки, СТРАТЕГІЧНІ, мабудь, як у преЗедента!