"СТРЕЛЯТЬСЯ ПОРУЧИК, СТРЕЛЯТЬСЯ..." - Эдуард Литвиненко

"СТРЕЛЯТЬСЯ ПОРУЧИК, СТРЕЛЯТЬСЯ..." - Эдуард Литвиненко

Комітет Верховної Ради з питань нацбезпеки, оборони та розвідки надіслав президенту Володимиру Зеленському як Верховному Головнокомандувачу Збройних Сил України і людині, яка офіційно вносить подання на призначення і звільнення міністра оборони з посади, лист із висловленням недовіри міністру оборони Андрію Тарану.
У незалежній, суверенній, демократичній, некорумпованій державі у таких випадках найстаріший міністр оборони сучасності пан Таран вже б шукав авторучку «Паркер», які закупив пан Р.Хомчак у якості подарункових, щоб написати заяву про відставку, та пішов би далеко-далеко, як казав комеск Тітаренко з фільму «В бой идут одни старики» - «И можно ехать домой сады опрыскивать…».
Питання для Вас, шановні читачі! Що у даній ситуації зробить Верховний Головнокомандувач В.Зеленський, міністр оборони А.Таран та Головнокомандувач Збройних Сил Р.Хомчак (на час призначення А.Тарана – Начальник Генерального штабу) після такого ВИРОКУ Комітету з нацбезпеки і оборони у воюючій державі на сьомому році війни???????????
При цьому прошу врахувати фразу з промови В.Зеленського під час представлення А.Тарана особовому складу МОУ та ГШ: «…новий міністр оборони – це й моя відповідальність, і начальника Генштабу» (11.03.2020).
Моя думка така.
Верховий Головнокомандувач зателефонує давньому другу з 95-го кварталу Євгену Кошовому на прізвисько «Лисий» і попросить в нього напрокат поносити підтяжки, які «Лисий» вдягав на дебати Порошенко-Бубочка на Олімпійському стадіоні.
А.Таран та Р.Хомчак теж залюбки б вдягнули таки підтяжки…
Пам’ятаєте, який був напис на них? Я пам’ятаю.
Було написано іноземною мовою, лаконічно, але зрозуміло – «POHUY».
Позивний «Don»