«Субботнее. Блогерство - не всегда развлечение...» - Олег Пономарь

«Субботнее. Блогерство - не всегда развлечение...» - Олег Пономарь

"Радіо Свобода" вслед за BBC News также подготовило материал об украинском блоггерстве.
... Одно из воспоминаний моего детства - это "вражеские" голоса. Папа каждое утро, перед работой слушал Радио Свобода, Голос Америки и Би-Би-Си. И, так как мы жили вчетвером в одной комнате, то мы все тоже слушали. Я рос с этими голосами - "Сахаров, Афганистан, Щаранский.." Советский Союз казался вечным и сильным. Железный занавес был надежным и крепким..
Поэтому я представляю себе, как бы посмотрел на меня мой Папа, если бы в 1979-м я сказал ему - "Папа, пройдет 40 лет и Би-Би-Си, Голос Америки и Радио Свобода будут брать у меня интервью.."

Аспект четвертий: блогерство – не завжди розваги.

Варто зазначити і про суспільну значущість. Люди, які в своїх блогах реагують на актуальні події, є лідерами думок. «Блогери надзвичайно важливі сьогодні. Через те, що більшість ЗМІ дискредитували себе тотальною «джинсою», роботою на олігархів і навіть на ворога України, блогери часто замінюють людям ЗМІ. Але і вони можуть бути заангажовані тією або іншою політичною силою. Дійсно незалежних блогерів не більше ніж 25%. Читачі дуже тонко й чітко відчувають й помічають цю залежність, якщо вона є. Кількість блогерів, у порівнянні з 2014 роком, збільшилася в десятки разів, це дуже перспективна тенденція», – пояснює Олег Пономар, політичний діяч і найпопулярніший блогер України у 2017 році, згідно з опитуванням ICTV.

...................
Хорошей субботы всем.

Олег Пономарь