СУБОТНІЙ ПОЛІТКЛУБ | Ненависть до журналістів Війна з Росією Парад Путіна

СУБОТНІЙ ПОЛІТКЛУБ | Ненависть до журналістів Війна з Росією Парад Путіна

Пресмарафон президента України Володимира Зеленського: прорахунки Офісу президента - Зеленський не був психологічно і фізично готовий до такого пресмарафону. 

Була помітна ненависть Зеленського до журналістів. Тотальний провал пресмарафону президента Зеленського. 

Справа Вагнерівців: що не так зі словами президента про генерал-полковника Збройних сил України, ексначальника Головного управління розвідки Міністерства оборони України Василя Бурбу. 

Державна зрада: заява президента України Володимира Зеленського про підготовку до державного перевороту 1-2 грудня за участю Ріната Ахметова. 

Війна з Росією: російському суспільству медіа постійно говорять про наступ Збройних сил України, а на Росії також відбувається призив резервістів - чоловікам приходять повістки на мобілізацію. 

Захід активно озброює українське військо, а це означає, що у разі кровопролитної війни Росії проти України, сотні тисяч домовин поїде на Росію, траур стане сутністю звичайних росіян, цвинтар буде, замість ресторану чи торгівельного центру, тим місцем, де вони будуть проводити свій вільний час. 

Путін цього не хоче, президент країни-агресора хоче завоювати Україну парадом. Путін не хоче кровопролитної війни. Вшанування пам'яті жертв голодоморів. 

Суботній Політклуб з Віталієм Портниковим та Марією Гурською на телеканалі Еспресо.