"СУД І КОВЗАНКА" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"СУД І КОВЗАНКА" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Суд спробував завдати Петру Порошенко чергового підступного удару - і звично розкішно сів у калюжу.

Попри обіцянку, Печерський суд не оприлюднив повного тексту ухвали про арешт Петра Порошенка, бо (увага!) суддя перебуває у відпустці. Повний текст ухвали оголосять лише 19 січня, тобто вже після повернення Порошенка до України.

Але не треба вішати ніс. Бо хочу нагадати, яку бурну істерику здійняли ЗМІ олігархів, ЗЕботва і долучені до них грантожери, коли у 2019 р. Петро Порошенко передав основні свої активи своєму сину Олексію. І причину назвав - бо Порошенко хотів зосередитися на політиці і відійти від бізнесу. Зроблено це було в т ч от як раз на такий випадок. У Порошенка, нагадаю, досвід перебування в опозиції більший ніж у Зеленського в Кварталі.

А в Олексія Порошенка заарештувати нічого не зможуть, ніхто проти нього не висував ніяких обвинувачень. І не тільки тому.

Крім неможливості віджати майно Порошенка, істерика олігархічних ЗМІ мала ще одну причину, бо порошенко має сина якому він може зі спокійною душею передати свої активи. Бо ані Коломойський, ані Пінчук, ані Фірташ своїм отприскам передати не зможуть нічого, там що передай - що викинь. Всі вони постійно живуть з відчуттям, що зграя товаришів навколо них захоплено чекає дня їхнього відходу в кращий світ, аби роздерибанити їхні бізнеси і відігратися на нащадках за роки принижень. І це буде - ми це все ще побачимо.

Синів виховувати , розумієте, треба починати з дитячого садка. Треба гуляти їх водити, в ігри з ними грати, приділяти увагу. Уроки вивчати. Хороший батько - саме собою говорить багато про що.

У зв'язку з цим мене цікавить таке. Ковзанку біля Рошену ЗЕкоманда відіжме? Чи там поставлять велику шоколадну дулю в напрямку вулиці Банкової?