"СУД ПО ПРИВАТУ, КОЛОМОЙСЬКИЙ, СВЯТИЙ МИКОЛАЙ ТА (НЕСПОДІВАНО) СВЯТИЙ ІОАН" - Олександр Дедюхін

"СУД ПО ПРИВАТУ, КОЛОМОЙСЬКИЙ, СВЯТИЙ МИКОЛАЙ ТА (НЕСПОДІВАНО) СВЯТИЙ ІОАН" - Олександр Дедюхін

Коли не знаєш з чого почати, починай з головного.
А головне, що зі мною трапилося цими днями, - я святого Миколая бачив. Вимагав в нього перемоги над Росією та малоросами, розуму, та грошей.
Що мені відповів святитель по двох останніх пунктах, ви можете прочитати в вечірньому пості 19 грудня в мене на сторінці, а от про переможеньки я вам тут трішки розповім.
Якщо коротко, то суть відповіді Миколая звелася до того, що він, звісно, допоможе, навіть ангелів потрібних сподвигнєт на допомогу, але. Є одне дуже важливе але. Ніяких deus ex machina, згідно планів Всевишнього на нас, не передбачається. З однієї простої причини. Це наша земля, тому виполювати її як від зелених бурьянів-малоросів, так і від нашестя вонючих свнсбк з мордору, ми маємо самі. Святий Миколай, звісно, як раніше не любив плюгавого Вову- ху, носителя чумаданчиків за Собчаком, так і зараз його не любить, навіть більше, відчуває до нього сталу огиду, тому кожного року, коли українським хлопчикам та дівчаткам різного віку, він (Миколай) приносить втіху та подаруночки, московському сцарю підкидає новий пакет санкцій, та різні інші неприємні різочки. В цьому році, наприклад, Сенат США як раз під день святого Миколая, наголосував санкції проти компаній, які зважаться надалі будувати Північний потік 2. А це означатиме, що вже вкладені дурнуватими мордорцями мільярди доларів будуть просто лежати на дні Балтійського моря.
До речі, сталу неприязнь святий Миколай відчуває до ще одного вкрай мерзенного та гидкого персонажу. До Ігоря Коломойського. І не тому, що Бєня юдей, бути юдеєм не гріх. Гріх бути жадною та хамовитою скотиною, і це вєсьма бридко.
Як раз на День Святого Миколая, Коломойський хотів повернути собі "Приватбанк". В час, коли всі православні перебувають на службі, богохульник Бєня запланував судове засідання, на якому всі його гидкі мрії мали здійснитися, що б означало повну фінансову катастрофу для України в цілому, та для кожного з нас окремо. І тут святий Миколай нам допоміг. Судді Апеляційного адміністративного суду відклали розгляд цієї справи до вирішення питання чи пов'язані брати Суркіси з Коломойським, чи ні. До чого тут Суркіси? Спитаєте ви. Як можна в усьому цьому жаху розібратися? А от святий Миколай, та юристи Коломойського розбираються. І знають, що рішення по Суркісам може запустити ланцюгову реакцію, яка призведе... вгадайте до чого? Правильно, до повного краху фінансової системи України.
А поки що рішення відкладаються, ФБР продовжує обкопувати та обмежувати бабушку Бєню, навіть Зеленський потроху починає розуміти токсичність Коломойського, та шукає шляхи відсторонення від нього.
Ось так працює святий Миколай на нас. Але вистояти, не з'їхати з розуму, боронити Україну кожному на своєму місті - залежить від нас самих.
Ви спитаєте мене: а чому в назві статті згаданий святий Іоан Хреститель? А тому що тепер ще й святий Іоан став на допомогу нам та Миколаю. Справа в тому, що виводом наших грошей до Ізраїлю з "Приватбанку" займалася компанія «St. John», яка витягла з наших кишень приблизно 1.2 млрд доларів, тому святий Миколай зі святим Іоаном потурбувалися, щоби на Коломойського з партнерами відкрили справу за фактом шахрайства. Нагадаю, що подібні справи на бородату бабушку вже відкриті в Великої Британії та США.
Час іде, млинові жорна все сильніше скручують Коломойського, а нам важливо протриматися та не впадати у відчай, тоді й переможемо.

Олександр Дедюхін