Суд відмовив Насірову у позові на мільйон проти лікаря

Суд відмовив Насірову у позові на мільйон проти лікаря

Суд відмовив екс-голові Державної фіскальної служби Роману Насірову у вимозі стягнути мільйон гривень з лікаря Максима Соколова, який давав свідчення у його справі.

Про це повідомила виконувачка обов’язків міністра охорони здоров’я Уляни Супрун.

"Суддя повністю відмовила у задоволенні позову Насірова до лікаря Соколова", — написала вона на своїй сторінці у Facebook.

Про те, що колишній голова Державної фіскальної служби Роман Насіров подав цивільний позов до лікаря Максима Соколова через розголошення лікарської таємниці, стало відомо сьогодні, 19 грудня.

"Перебуваючи під присягою і відповідаючи на запитання судді він (Максим Соколов, - ред.) озвучив факти про стан здоров’я Насірова. Насіров подав цивільний позов до суду, бо ці дані розголосили без його дозволу. Паралельно адвокати Насірова подали в поліцію заяву про порушення кримінальної справи з тієї ж причини. У суді від лікаря Насіров вимагає 1 000 000 грн відшкодування", -  повідомила очільниця МОЗ Уляна Супрун.  

Адвокати Насірова написали також заяву в поліцію про відкриття кримінальної справи з тієї ж причини - розголошення лікарської таємниці.

Нагадаємо, 11 грудня Окружний адміністративний суд Києва поновив на посаді екс-голову Державної фіскальної служби Романа Насірова Суд пояснив, чому поновив на посаді екс-голову ДФС Насірова . Суд також зобов'язав виплатити Насірову суму середнього заробітку за час вимушеного прогулу — 183 342 гривні.