"СУД: ЗЕЛЕНСЬКИЙ ПОРУШИВ ЗАКОН" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"СУД: ЗЕЛЕНСЬКИЙ ПОРУШИВ ЗАКОН" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Пам'ятаєте історію, як Зеленський з пальцями і понтом звільнив своїм царським указом голову Конституційного суду України, суддю Тупицького? Я тоді клаву стер коли писав, що так, Тупийький ще та гидота - але звільнили його в спосіб КРИЧУЩОГО порушення закону!

Я писав, що так не можна, що перший же неупереджений суд встане на бік Тупицького - і тоді якого лиха все це?! Що якщо Тупицького навіть не виправдає український суд - він дійде до Європейського. І що тепер?

А тепер ЩОЙНО Верховний Суд України визнав, що суддів Тупицького та Касмініна звільнено незаконно!

Агов, зелені балаболи! Де ви всі поховалися? Ви розповідали який Тупицький гидота? Так от тепер ця гидота отримає від держави Україна компенсацію (дуже немаленьку) за все - і за неотриману зарплатню, і за моральне відшкодування. І станеться це завдяки - ВАМ.

Тому що ви - дурники набиті. Ви йолопи недолугі. Замість зробити все по закону, тобто довго але надійно, вам захотілося гарненьких поз. Вам захотілося гучних звільнень на радість ло... 73%-м.

Вітаю - ви свого добилися. Тупицький вам за таке звільнення стоячи аплодує. І він не буде останнім. Вам уже зараз щиро аплодує Медведчук, який уже рухається в бік скарг до Європейського суду за незаконний арешт телеканалів та іншого майна. Ви сумніваєтеся, що Європейський суд стане на його бік? Ви погляньте як Європа досі з Путіним носиться. Європа судитиме Медведчука по формальних ознаках, а по них ви у Медведчука активи не забрали, ви їх купили - дуже дорого і за наш спільний кошт.

Бо всі ми будемо платити за ваше дебільне бажання похизуватися. Ми всі, включаючи тих, хто за ваших зелених йолопів не голосував й близько. Так саме як ви у 2019-му проголосувалися "аби пореготати" але Україну в армії тепер захищаю я. Ви в більшості своїй непридатними поставали - і вдома відсиджуєтеся, правда?

То де ви? Ходіть - порадійте за суддю Тупицького. Ви подарували йому дивовижний фінал кар'єри. З баблом.

Єдине радує. Верховний суд постановив, що Зеленський діяв поза межами президентських повноважень та не у спосіб визначений Конституцією і законами. Простіше, Зеленський підтерся Конституцією і вчинив свавілля. Тепер це визнав Верховний суд.

І вже повірте. Клоун з президетського палацу за свої беззаконня відповість. Навіть не сумнівайтеся.