Святослав Вакарчук звернувся до своїх колег із закликом припинити виступати на політичних концертах

Святослав Вакарчук звернувся до своїх колег із закликом припинити виступати на політичних концертах

"В Україні повертається ганебна практика виступів на концертах в підтримку того чи іншого кандидата, яку так любили під час президентства Януковича. Не так давно ми всі втратили друга і колегу Андрія Кузьменка, йому неодноразово докоряли такими виступами навіть багато років опісля. У нас постійно змінюються презеденти та депутати і сьогодні вони за “патріотизм”, а завтра найбільші вороги патріотів, ми пройшли Майдан і стояли там не за гречку у пакетах чи олігархічні концерти. Це не наша війна", - заявив Вакарчук, повідомляє ipress.ua.

Артист наголосив, що його "буквально дістали з пропозиціями виступити за того чи іншого кандидата в Чернігові".

"Те ж саме мені говорила й Руслана. І тут наша позиція з нею єдина - “Часи коли артисти підтанцювували продаючи майбутнє України - минули”. Цим зверненням я хочу донести аналогічну думку до колег по цеху. Впевнений моя позиція для багатьох має значення!", - наголосив Вакарчук.

Зазначимо, участь у виборах до Верховної Ради по двісті п'ятому мажоритарному округу в Чернігові планує брати найближчий соратник Коломойського, дніпропетровський екс-віце-губернатор Геннадій Корбан.