Тільки факти та висновки. 50 день війни

Тільки факти та висновки. 50 день війни

1. Ракета Нептун влучила в Крейсер Москва. Ще радянський. Побудований українцями в Миколаєві. За 30 років незалежності Росія не створила чогось сучасніше. Нептун було зроблено вже після 2014 року. На жаль, їх у нас мало. Сьогодні була рекламна акція української зброї. Після перемоги будуть замовлення.

2. Чергова американська, перша німецька, максимально сучасна англійська, дуже потрібні польська, словацька, вчасна австралійська, мінімальна французька, майбутня норвезька військова допомога. Все не перелічити, але, зрозуміло, що українська дипломатія на чолі з Президентом переграє російську. Ця зброя завдяки українським військовим теж переможе російську. Майже весь світ з нами.

3. Після розмови Байдена Індія починає повільний рух від російської нафти. Але Китай в квітні збільшив до минулого року на 28% товарообіг з РФ. На щастя, там дуже слабкі залізниці, подальше зростання малоймовірне. Прем'єр Пакистану втратив посаду після поїздки до Москви 24.02 завдяки власним військовим. Контрабанда бразильської зброї через Іран та Каспій - це не дуже сильна допомога.

4. Місяць тому нам розповідали про численні орди добровольців з Сирії. Я Вам писав, чому це не дасть результату. І де цей шалений натовп арабів га Донбасі? Тепер хочу Вам сказати, що чергові розмови про загальну мобілізацію "днрлнр" це приблизно те ж саме. Без загальної мобілізації фюрер суттєво не змінить кількість своєї армії, а вона на сьогодні неможлива, бо всі в Росії вже бояться їхати в донецькі степи до страшних бандерівців.

5. Чергова погроза знищити Київ, як місце прийняття рішень - це заклик для внутрішнього споживання в Росії. ПВО в Києві посилено і працює добре. Так, можуть бути обстріли, тривоги, йде війна. Тому повертатись рано. Але, впевнений, Київ вистоїть і вціліє

Слава Україні

Красовицький щоденно