"Тільки висновки. 45 день" - Олександр Красовицький

"Тільки висновки. 45 день" - Олександр Красовицький

1. Росія спрямовує в Україні власну "дику дивізію", дозволяючи їм будь-що, безумовно, для того, щоб показати українцям, що буде ще не означає війна до повного знищення нашої країни. Тому ніяке перемир'я з територіальними поступками неможливе - це є заохочуванням ведмедя ласощами.

2. Західні країни(крім Орбана та Шольца) тільки в квітні отримали фактичне щеплення від зворотнього боку санкцій, бо альтернатива цьому тільки одна - прямий вступ НАТО в війну або зараз на боці України, або потім після вторгнення Путіна в країни Балтії. Але 37 мільярдів, сплачених Європою за російські енергоносії, компенсує, на жаль, половину результату від санкцій. Те ж саме з неповним вимкненням Свіфту- частково не діє.

3. Стосовно справжньої зброї. Літаки літають, танки їдуть, артилерія обіцяна. Схоже, що Петріоти в Польщі та Румунії частково закривають шлях зброї по Україні. Але все одно, обов'язковий крок - це закриття неба від авіації на кордонах, яка кидає по всьому живому ракети, це протикорабельна артилерія та зброя стандартів НАТО. Думаю, до рішення залишилося недовго.

4. Світ, може, не до кінця зрозумів, а ми розуміємо. Це може бути не остання війна. Тому перехід на зброю стандарту НАТО- це єдиний правильний вихід з ситуації. А рів з крокодилами на кордоні - це добре, але потрібно розуміти, що там тільки стіна, за нею глибоко ешелонована оборона і, головне - ніяких контактів. Гуманітарних, культурних, родинних, на жаль, теж. І не тільки поки живий Путін, а поки існує ця держава.

5. І останнє на сьогодні. Всі питають один одного - коли закінчиться війна? Відповім. Закінчитися можуть тільки бойові дії 2022 року. А війна може закінчитися тільки ядерним роззброєнням Росії, бо це є третя світова.

Слава Україні