"Тільки за останній тиждень..." - Карл Волох

"Тільки за останній тиждень..." - Карл Волох

- московитський документальний фільм про СВО як пастку Байдена для Росії й заклик негайно вивести війська, щоб упередити розвал Росії;

- розпатякування Путіна про загрозу розвалу імперії;

- погрози Медвєдєва, що Кремль не допустить розпаду країни й забере з собою в могилу весь світ.

Тут є дві прекрасні новини. По-перше, ми чітко бачимо, що вони реально бояться військової поразки й розглядають уже й найапокаліптичніші (з їхньої точки зору) сценарії.

По-друге, тактика Байдена спрацьовує. Розтягуючи надання нових видів зброї (але анонсуючи їх) він створює в Путіна передчуття неминучої поразки (у той же час не провокуючи його на зовсім безумні дії). Тобто, в плішивій голові має скластися враження, що час грає проти нього. І це прекрасна основа для ефективних переговорів про припинення вогню.

До речі, ми з вами донедавна сумнівалися, як зможе тамтешня пропаганда продати населенню військову поразку в Україні. Як бачите, проблеми з цим не виникло. Все пропагандонське воїнство чітко подає війну в Україні як протистояння Росія-Захід, причому, Заходом же й спровоковане. А в такому розкладі вони можуть найменше надбання подавати як перемогу.

Ну що ж, тепер ми знаємо це від самого Бернса. Перед самим вторгненням московитів він, керівник ЦРУ, приїхав до Києва й особисто попередив президента Зеленського, що центральною ланкою взяття Києва Путін планує аеропорт Гостомель, куди має висадитися десант на гелікоптерах (а за ним - транспортні літаки).

В цей же час українське керівництво відводить із Гостомеля бригаду Нацгвардії, розміщену раніше саме для захисту аеропорту.

Зрештою, нічого принципово нового в частині Гостомеля інтерв’ю Бернса не містить. Всі, хто хоч трошки цікавиться питанням, знають вже рік, що він особисто повідомив Зеленського ще до російського вторгнення про план висадки авіадесанту з Білорусі в антоновському аеропорті (задля захоплення Києва). Як і про те, що у відповідь українська влада замість підсилити оборону летовища відвела звідти бригаду НГУ.

Тому, для нас головним тут є самий факт оприлюднення високопоставленим американським чиновником цієї інформації, котра є фактично вироком Зеленському та його команді.

Так, Захід наразі не може публічно критикувати українського президента, бо це вплине на настрої виборця й поставить під удар можливість нарощувати військову й фінансову допомогу нам. Але й допустити другого терміну Зеленського вони також не можуть.

І, схоже, почали замислюватися, що робити з його захмарним рейтингом і безумним українським населенням

А накидайте-но мені швиденько версій, що могло стати причиною тааого наказу, крім змови про здачу країни Путіну. Бо в мене жодної немає

Це ж не Україні війну програти, як воно є насправді