"ТІНЬ ГОСУДАРЕВА" - Едуард Литвиненко

"ТІНЬ ГОСУДАРЕВА" - Едуард Литвиненко

Українці, нагадую. Президентом у нас працює Зеленський В.О. А пан А.Єрмак, якщо офіційно – керівник ОПи, завгосп, старший по скрєпочкам, мінералці, серветкам та документообігу. Чи ні?

Мені складно відповісти на це питання тому, що з першого дня війни головний завгосп чомусь увійшов до складу Ставки Верховного головнокомандувача. Ось так! Але.

Є такий в Україні фахівець – пан Д.Шмигаль. Працює вродє як прем’єр-міністром. Я так зрозумів, керує усіма міністерствами та ставить завдання регіонам. Вродє усьо зашибісь. І тут із-за кутка – А.Єрмак – стає Головою місцевих та регіональних влад при президентові України. Оце рівень! Питання – хто тоді має реальну владу всередині держави?

Ця реальна влада підкріплюється ще й тим, що Андрійко Єрмак чомусь (???) є головою Комісії державних нагород. Тобто, нелояльний до бубочки - дулю тобі, а не орден "За мужність", хочь що ти там роби щодо відсічі збройної агресії. У нас свої кандидати на нагородження - Козловський, лисий Кошовий і Пікалов, Мосейчучка з Могілевською та ще купа доблесних героїв. Інші - почекають!  

Є у нас ще голова Верховної ради, ну той, що на мультяшного персонажа схожий. Але він десь затірявся в нашому політичному житті…Тому згадувати про нього не будемо. Нікчема.

Далі. Дозвольте нагадати. Першим віце-прем’єр-міністром України – міністром економіки України у нас є пані Юлія Свириденко, а міністром інфраструктури України вродє рахується пан Олександр Кубраков. Но нє тут то было! Головним фахівцем та головою робочої групи щодо розробки та впровадження механізмів компенсації збитків, спричинених Україні внаслідок вторгнення Російської Федерації призначено знаєте кого? Правильно – голову ОПи пана А.Єрмака! А колишній міністр економіки пан Т.Мілованов – у завгоспа чомусь радником! Колишній міністр. У завгоспа.

Ви мабуть забули про те, що головою Служби зовнішньої розвідки України (СЗРУ) насьогодні є Олександр Литвиненко. Пригадали? А вгадайте, хто ще до війни зустрічався з керівником зовнішньої розвідки Великобританії сером Ричардом Муром для обговорення питань співробітництва у сфері саме ЗОВНІШНЬОЇ РОЗВІДКИ!? Ні, не керівник зовнішньої розвідки України! А пан А.Єрмак!

Міністром фінансів у нас працює пан Сергій Марченко. Але щось не йшли навіть до війни в Україну інвестиції. І щоб вони йшли, а краще – бігли один поперед одного, була призначена відповідальна, професійна, компетентна людина на ці потоки. Вибачте, на цей важливий напрямок. Вгадайте, хто? Так – А.Єрмак!

Зовнішня політика України – суперважливий напрямок, особливо під час війни. Міністром закордонних справ у нас в Україні працює пан Дмитро Кулеба. Але пригадаймо, ще дуже давно – скандальний документ – протокол засідання Тристоронньої контактної групи в Мінську, в якому йдеться про необхідність створення Консультативної групи за участю представників окупованих територій Донбасу (!!!) у березні 2020 року підписує чомусь керівник Офісу Андрій Єрмак 11 березня. Як і багато інших міжнародних документів після цього.

Є така штукенція. Називається інформація. Так от.

Чи ви знали, що є прес-секретар Президента України такий собі Никифоров Сергій Сергійович? Де він? Ау? Замість нього – суперексперти. І всі з ОПи: радник завгоспа, кризовий менеджер (ой, я щас упісяюсь!) кращий лізінг-інтерв’юер В.Януковича – М.Подоляк та Серйожа-гнилий рот – С.Лещенко. Наблюдатєль-желєзнодорожнік. Обидва – з ОПи. Так що пан Нікіфоров – відпочиває!

Є у нас у Міністерстві оборони цілий заступник з інформполітики – пані Ганна Маляр. Мабуть – не справляється. Мабуть – тупить. Чому?

Тому що! Усі відомості щодо захисту Батьківщини, окрім радників із ОПи – Подоляка та Лєщенка озвучує фахівець (сам про себе каже, що полковник. Але Рєзніков запевнив – брехня!) такий собі Люся Арестович. Але! Це чудило є – актор і колумніст, радник УСЬОГО ОФІСУ ОПи! Усього офісу, панове. А МОУ – відпочиває.

Міністром оборони України працює такий собі О.Рєзніков. Олексій Юрійович. В країні війна. Мабуть дуже тяжко. І мабуть тому концепцію безпеки України («Kyiv Security Compact») разом не з ким небуть, а з колишнім генсеком НАТО (!) Андерсом Фогом Расмуссеном презентує співголова робочої групи. Хто? Знову правильно! Пан А.Єрмак!

Очі розбігаються! Як він все встигає! З новин:

- керівник Офісу Президента Андрій Єрмак провів телефонну розмову з радником Президента США з питань національної безпеки Джейкобом Салліваном;

- Єрмак анонсував перший документ щодо гарантій безпеки для України (а на хера тоді секретар РНБО пан О.Данілов???)

- Андрій Єрмак провів зустріч щодо приєднання України до робочої групи ОЕСР із боротьби з хабарництвом (це взагалі капець!);

- керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак провів онлайн-зустріч формату «Київська ініціатива»;

- керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак провів робочу нараду щодо підготовки плану заходів з реабілітації й допомоги українським захисникам, які 21 вересня повернулися з російського полону (повідомляє прес-служба ГЛАВИ ДЕРЖАВИ !!! Не ОПи – глави держави!!!!)

- Андрій Єрмак провів відеозустріч із членами комітету зі збройних сил Палати представників США;

- керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак провів розмову в режимі відеозв’язку з американським режисером, сценаристом і продюсером Браяном Фогелем;

- керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак провів онлайн-зустріч з проводом Світового конгресу українців;

- голова Офісу президента Андрій Єрмак провів онлайн-зустріч із членами комітету з розвідки Конгресу США. І що прикольно – на зустрічі ТАКОЖ (!!! давлюся від сміху) БУЛИ ПРИСУТНІ (!!!) очільник ГУР МО Кирило Буданов та начальник Служби зовнішньої розвідки Олександр Литвиненко;

- керівник Офісу Президента Андрій Єрмак провів зустріч з головами іноземних дипломатичних представництв щодо вступу України до Організації економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР);

- керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак провів зустріч з делегацією депутатів парламенту Великої Британії;

- Єрмак в Туреччині вручив орден очільнику компанії Baykar;

- Єрмак в Туреччині організував зустріч захисників Азовсталі з родинами;

- Єрмак в Туреччині зустрівся з радниками Байдена і Ердогана...

В якій країні я живу? Хто нею керує? Х.Е.З.

Нагадайте прізвище мого президента!

P.S.В когось є щось додати до «зони відповідальності» пана Єрмака?

Позивний Don.