"Тінь Станіславського" - Віктор Бобиренко

"Тінь Станіславського" - Віктор Бобиренко

Ну, після того, як і Єрмак звернувся до послів G7 із закликом:
- дєвушкі уймітє вашу мать (закреслено) дивіться що творить опозиція (цитата):
- Люди, які прийшли на вулицю Банкову, були налаштовані на провокацію конфлікту. Те, що відбувалося в суботу, є абсолютно неприпустимим для демократичної держави, яка перебуває у стані війни та дуже дорогою ціною завоювала своє право на свободу та незалежність.
Все стало ясно.
1) з його слів ми маємо розуміти що це він дав дорогу ціну за свободу, а не ми. Це ж вони з Найвеличнішим вистояли три Майдани і пережили Іловайськ. Не ми. Але, нагадаємо Єрмаку, що це кращі сини й доньки українського народу ДОРОГОЮ ціною завоювали свободу і незалежність. А він з Бубочкою примазались. І усі посли про це добре знають.
2) Коли Геращенко і Єрмак говорять про провокацію - от дуууже схоже, що вони діють за методом ворів з хитровського ринку у Москві, коли спідручні крадія дружно кричать: "дєржи вора" і показують пальцем не в ту сторону. І якщо це один - це можна сприйняти, як випадковість. Якщо дружно - то це спланована реакція.
3) у цих єрмаків мізки все таки рускомірскіє. Вони кругом бачать світову змову проти себе. У глибині душі вони і справді думають, що за цим стоять посольства і розкачують. Ну і Сорос, звичайно, куди без нього. Тому і блеїть Єрмак послам, жаліється: "уймітє".
"Нє вєрю" - плаче тінь Станіславського потугам кварталу зробити із справедливого протесту проти кривоохоронної системи України - бунт вандалів.
І ми вам не віримо.
Йдіть вже.