Ті ж граблі, але тільки в профіль...

Ті ж граблі, але тільки в профіль...

Бурна діяльність РНБО та Зеленського навколо пошуків зрадників, агентів Кремля та інших ворогів країни ні що інше, як жалюгідна спроба виправдатися та вислужитися перед Байденом.
Тому що жоден з геніїв при владі не міг собі уявити, шо Трамп програє вибори. Жоден. Я не жартую.
На чолі з Зеленським, який на власній прес-конференції заохочував правоохоронні органи розслідувати Байдена з Порошенком, вони вмазалися в американські вибори настільки сильно, як і зараз відчайдушно кинулися виявляти ворогів країни.
Так само самовіддано вони намагаються перекласти відповідальність лише на Деркача і Дубінського.
Буде смішно, якщо цією ж бурною діяльністю влада собі на пару тюремних строків назбирає, тому що більшість процесів до закону не має жодного стосунку.
Можна було б додати про "високий" рівень інтелекту Зеленського, завдяки якому він наробив заяв щодо кандидата у президента США, який став президентом США, зважаючи на чисельні розслідування ще з 2017 року про вплив на попередні вибори з інших країн (в США це злочин), але знову ж таки рівень інтелекту.
Звідки ж Зеленський міг знати про досьє Стіла, розслідування Мюллера щодо втручання РФ у вибори в США у 2016 році, Монафорта, Дерипаску, Артеменка та навіть батька зятя Трампа - Кушнера, який за все це встиг у тюрмі посидіти. Не з новин же. На Раша тудей такого не показували.

Катерина Рошук