Є такі люди, які почуваються погано, коли іншим добре

Є такі люди, які почуваються погано, коли іншим добре

1. Путін не є новою реінкарнацією Гітлєра, він свідомо йде його шляхом. І це легко доказати.

2. Прийшовши до влади на тлі національного самознищення радянської держави, комуністичної еліти, неповаги до спецслужб, ельцинського пограбування, падіння ролі Росії в світі, він фактично повторив ситуацію Гітлєра, коли Веймарська республіка, отримавши знищеною війною економіку та деморалізоване суспільство, фактично заборонено армійське будівництво, демілітаризовані території, сплачувала державам переможцям велику контрибуцію, не мала можливості мати національну гордість, яка так важлива німцям.

2. Він отримав владу з рук старіючого лідера(Єльцина), як Гітлєр з рук такого ж майже вмираючого Гінденбурга, котрий був радий позбутися цієї влади. Він прийшов до влади, як представник силовиків, в той час, як Гітлєр прийшов на багнетах штурмовиків Рьома.

3. Він почав з національного приниження умовного ворога чеченців, як Гітлєр - євреїв.

4. Він вважав важливим вбудувати приватний бізнес в систему державного управління економікою, як і Гітлєр.

5. Він відбудував військову промисловість, що захлиналася в попередні 10-12 років, як і в Німеччині 30-х.

6. Йому Захід дозволив фактично анексувати Білорусь, як і Німеччині дозволили Аншлюс Австрії

7. Він наплював на систему ядерної безпеки, як і на угоди про «звичайні» озброєння в Європі, оточивши на південному фланзі Грузію, а потім Україну. Гітлєр мілітаризував Рур, що було заборонено попередніми угодами.

8. Він створив систему пригнічення свободи слова та інших свобод громадян, в демократичній Росії, як і Гітлєр в демократичній тоді Німеччині.

9. Путін побудував свої державні пропагандистські ЗМІ по зразку ЗМІ Гебельса.

10. Путін створив паралельну правду для власних громадян, почавши війну з очевидних фейків - Гляйвіц, напад бандерівців на мирні республіки Донбасу.

11. Він розраховував на мовчазну згоду з Заходом. А ось тут є відмінність. Сполучені штати не стали відсиджуватися за океаном, Британія була максимально активною в момент, що передував нападу, країни Європи поступово зрозуміли перспективи повторення історії і підтримали фантастичні санкції з аду від США. Думаю, героїзм українського народу разом з підтримкою зброєю та фінансами Заходу фактично змінив рух історії, на який розраховував Путін і він зараз знаходиться на порозі рейхсканцелярії 30 квітня 1945 року. Далі слово за російським народом.

Красовицький