"ТАК ПРОСТІШЕ..." - Олег Шарп

"ТАК ПРОСТІШЕ..." - Олег Шарп

* Пізно ввечері Меркель та Макрон обговорили з Путіним Україну. Зеленського на цю розмову навіть не запросили.
* Новий глава АП висловив намір винести на референдум питання щодо "миру" із запорєбріком (читай: умов капітуляції та федералізації).
* З сайту президента зник указ про призначення єдиної фахової людини - Олени Зеркаль.
* Бесхребетна та перекуплена ВР навіть не пікнула у своєму віктімному бажанні бути згвалтованою - легенькі попискування у фейсбуці до уваги не беру.
* Про інші призначення і повернення до України всякої шушери повторюватись не буду.

Це дуже добре, що всі обличчя відкрились одразу. Не для нас - для тієї частки з 73%, яка голосувала по приколу чи проти Порошенка. Зранку два сусіда-собачника, з якими гуляю і яких не зміг переконати, що Зе - то треш, сказали, що на парламентських хрєн йому, а не їх голос.

Ігор Валерійович & Со. традиційно пішли по бєспрєдєлу, але їх помилка у тому, що одразу почали ламати через коліно не систему, а гідність більшої частини виборців. Ця частина легко могла б перенести погіршення власного життя, але не пробачить того, що паплюжать її гідність.

Наразі прогнозів давати не буду (раніше робив це з огляду на перспективу життя у правовій державі), але залишаюсь невгамовним оптимістом - ще одне щеплення, так ще одне. Добранок, бандерівці, україноцентристи, панікери, стоїки та інші нєврастєніки!

Helgi Sharp