"Так тримати, криворожці!" - Олександр Дедюхін

"Так тримати, криворожці!" - Олександр Дедюхін

Є таке пречудове місто Кривий Ріг. Там народжуються надзвичайно чудові люди, і деякі з них стають величними світовими лідерами!
Криворіжці народжені, щоби долати будь-які труднощі, та при цьому пишатися своїми земляками, та всіляко підтримувати один одного!
Дивіться, що відбулося у Кривому Рогу цими днями.
Сайт міста 0564 повідомляє, що мешканці будинку по вул.. Перяславській 22, у якому досі не увімкнене опалення, також на тиждень залишилися без води та каналізації.
Пропоную вашій увазі хроніку подій.
Коли позаминулої п’ятниці у мешканців будинку зникла вода, вони навіть не намагалися звернутися у міський водоканал, бо знали, що вихідні – це такі дні, коли екстрені служби Кривого Рогу зовсім не поспішають на допомогу. Звичайно, ми не можемо знати на 100%, але чомусь я впевнений, що по суботах та неділях, а також у святкові дні, всі працівники екстрених служб відмічають перемогу Володимира Олександровича Зеленського на президентських виборах у березні цього року. Ну ви зрозуміли, вони святкують не в березні, в березні Зеленський переміг, що дає привід святкувати ще не один рік.
Мешканці будинку знали, що у вихідні всі жителі міста будуть святкувати, але все ж таки подивилися у колодязі водоканалу, щоби зрозуміти що там відбувається. Колодязі були наповнені фекаліями, а це означало, що просто цю проблему не вирішити, тому вони пішли до магазинів запасатися питною водою на вихідні, при цьому не забуваючи палко пишатися, тим, що одному криворожцю не потрібно думати про фекалії у водопроводі, бо він став президентом і думає зовсім про інші проблеми.
У понеділок зранку, коли горді своїм земляком, за котрого вони несамовито голосували на президентських виборах, працівники міськводоканалу вийшли на роботу, до них зателефонували мешканці будинку, що на вулиці Перяславська 22, не менш горді Володимиром Олександровичем, и повідомили, що вони вже четвертий день без води. На що у водоканалі відповіли, мовляв, ми в курсі, завтра приїдемо. І всі разом продовжили пишатися президентом Зеленським.
Наступного разу мешканці будинку додзвонилися у водоканал у середу, і робко спитали: «Доколє? Ви що, не знаєте, що Володимир Зеленський обіцяв кінець епохі брехні? Скажіть коли ви до нас доїдете?» На що гордий Зеленським працівник водоканалу відповів: «Завтра».
Тоді, навіть у гордих обранням у президенти Володимира Зеленського мешканців будинку терпець урвався і вони почали телефонувати на всі можливі «гарячі лінії». І, напевно, якісь чолов’яга, який голосував за Володимира Зеленського на президентських виборах, дав прочухана працівникам водоканалу та вони приїхали. «Слава Богу та Зеленському!» - возопіїли мешканці будинку, що на вулиці Перяславська 22, горді Володимиром Олександровичем. Але радість їх незабаром закінчилася, бо комунальники поїхали нічого не відремонтував.
Після такого хамства, сантехників, які, напевно, були латентними порохоботами, одна частина мешканців будинку, що на вулиці Перяславська 22, горді Володимиром Олександровичем Зеленським, почала самостійно відрами вичерпувати фекалії із колодязів, щоби віднести їх до дверей «Кривбасводоканалу», а друга, переважно пенсіонери, телефонували скрізь, від Офісу президента, до «Кварталу».
Ближче до вечора приїхала ще одна бригада сантехників, вони не були порохоботами, тому швиденько все почистили, сказали: «Прихильники Зеленського повинні піклуватися один про одного!» та поїхали готуватися до святкування перемоги Володимира Олександровича на президентських виборах.
Радісні мешканці будинку, що на вулиці Перяславська 22, кинулися до своїх кранів, та стрибнули до ванн, але на них потекли…фекалії із водопроводу.
Випадок прикрий. Сьогодні, мешканці будинку, що на вулиці Перяславська 22 у Кривому Розі, не можуть нормально сходити у туалет, не можуть попити води з крану, але при цьому не перестають пишатися перемогою Володимира Олександровича Зеленського на президентських виборах у березні 2019 року! Так тримати, криворожці!

Олександр Дедюхін