"ТАКЕ..." - Олег Шарп

"ТАКЕ..." - Олег Шарп

1. Президент Федерації легкої атлетики України Ігор Гоцул оголосив, що уряд урізав фінансування, і тепер організація змушена призупинити підготовку національної збірної до Олімпійських ігор та скасувати низку великих турнірів. Водночас прем'єр-міністр Гончарук дав доручення Мінфіну "заморозити низку витрат до кінця 2019 року".

Угу... Після того, як після бариги-папередники залишили на казначейському рахунку найбільшу за останнє п`ятиріччя суму і зростаючу 14 кварталів поспіль економіку, у "отців" кінця епохи бідності неочікувано закінчились гроші. Не інакше, як папєнька піаніста особисто вираховував бюджет для біомаси, яка заважає його чаду гратись в президента - криворіжські прохвесори вони такі.

2. Група "Рейтинг" стверджує, що рейтинг цього самого піаніста у грудні збільшився на 9%.

Угу... Всі гроші з казни пішли на рейтинг від "Рейтингу"? Проте, може й збільшився у вати після обнімашок з Путіним і обіцянок звільнити полонених. Але наразі ці обіцянки помножені на ноль - ні звільнення, ні перемир`я не буде. Мало того, слідом за "ДНР", свої кордони "розширила" й "ЛНР". Уклоніст, батько якого відправляє всіх незгодних з Юзіком в АТО, просто піариться на зустрічах зі своїм однояйцевим тезкою. А рейтинг - то таке: повірили - підріс, збрехав - впав вдвічі, а сама брехня на розум пішла - більше не спрацює. Хочу ще замір цього рейтингу після інтерв`ю папіка і щоб хтось у мами Рімми спитав про місце її гєнія в історії Всесвіту, ага.

3. Суд призупинив розгляд справи щодо законності націоналізації Приватбанку до рішення суду у справі сім'ї Суркісів.

Угу... Моніка Нелох-Зебіленко у бажанні й рибку з`їсти й... ну, ви в курсі, розтягується у нелюдському шпагаті між бабусею Бєнєю та дідусем Емвеефом. Не вийде - або штанці тріснуть, або фаберже луснуть. І на суді визнати себе психічно неосудним не допоможуть ні бомбезні інтерв`ю родичів, ні психоделічні жарти лисого, ні ульотний номер з піаніно. Кожному воздасться по заслугах і справах його. Амінь.

4. І про запорєбрік. Там також свої "Рейтинги" і рейтинги. Згідно з останнім, 89% росіян вірять, що США хочуть завоювати Росію.

Угу... Щоб захопити їх скрєпи, шедеври якутського скульптора, килими зі стін, хрусталь у сервантах, туалети на вулиці та випити всю бояру.

5. А нам своє робити - не шукайте щастя, будьте його джерелом. А ЦЕ? Це мине... Шануймося!

Helgi Sharp