"Такого не було ніколи, і от знову!" - Олег Шарп

"Такого не було ніколи, і от знову!" - Олег Шарп

Зеленський намагався зірвати участь Порошенка в безпековому форумі у Галіфаксі. ОПУ фактично шантажував організаторів Міжнародної конференції з вимогою не допустити до неї П’ятого президента. Про це в ефірі радіо «НВ» заявив український дипломат Костянтин Єлісєєв.

Виявляється, Банкова поставила ультиматум організатором форуму: або вони відкликають запрошення для Порошенка, або Київ не надішле провладну високу делегацію.

Організатори форуму подумали і послали кулеб-зеленських куди подалі - Порошенка вони знають добре, а це хто такі, щоб їх слухати?

Але у Галіфакс у авральному порядку полетіли Данілов та «смотрящій» від Єрмака Машовець. Які, на відміну від Порошенка, не провели жодних корисних міжнародних переговорів і впусту витратили на відрядження кошти платників податків.

 * * *

- Ігоре Валерійовичу, хочу машину!

- Навіщо вона тобі?

- Бібікати...

Таке враження, що нинішній президент зупинив машину, яка зробила капітальний ремонт і набирала швидкість для того, щоб... побібікати. Він набібікається і знову піде грати на роялі, а машину після нього перефарбовувати, ремонтувати і мотати штрафні кола. А у черзі нові бібікальники стоять...

Маленький клоун з пубертатними комплексами не лише сам не виконує свої обов’язки на міжнародній арені (де провал за провалом), а ще й заважає політику, який відстоює там інтереси України.