"Талант не пропьеш" - Джон Сміт

"Талант не пропьеш" - Джон Сміт

А все ж треба відзначити таланти агента "Козиря". У штірліца від Центра просте завдання: очолювати всі українські ініціативи, ослаблювати і вихолощувати їх, тримати президента України під повним контролем, в кінці усадити за стіл переговорів з путіним на умовах путіна.

І засланий єрмачок повністю справляється з завданням. "Мирний план Зеленського" з 10 пунктів під мудрим керівництвом завгоспа перетворено на 3 беззубі пункти. Навіть "китайський мирний план" тепер виглядає більш вигідним порівняно з наслідками роботи Козиря.

Замість Мінських угод невигідних Росії, за якими РФ зобов'язана була покинути Донецьк і Луганськ, а якщо ні, то буде сидіти під санкціями вічно, тепер стараннями Козиря путін з-під цих угод вискочив. Тепер вже Зеленський буде обговорювати, по якій лінії російські війська можуть залишатися в Україні.

І в цю ситуацію Зеленського привів приставлений до нього штірліц. Саме "Козирь" вів перемови з Козаком і перед 24 лютого 2022 року створив у Зеленського враження, що "ніякого нападу не буде".

Але штірліц за це не відповів. Він очолив силовий блок і тепер контррозвідники, які і мають його зловити, віддають йому честь.