"Танці на костях" - Mason Lemberg

"Танці на костях" - Mason Lemberg

Я не хочу покарання для волонтерки що організувала виставку дронів. Більше того, я не вважаю її головною винуватою, хоча б тому що в країні існують спеціальні служби, які мають вмішуватись в процес організації подібного роду заходів для забезпечення їх безпеки, і безпеки оточуючих людей.

Так, я бачив там якісь скріни, але вони не змінюють моєї вищевикладеної думки.

Тому, взявши за основу вищевикладене небажання розбиратись з волонтерським рухом, зокрема з цим волонтером, маю гостре бажання прокоментувати антураж події, процес обговорення події.

Я думаю, ні в кого не має сумніву (чи то в людей які мене підтримують, чи в людей, які мені намагаються опонувати), що будь на місці цієї волонтерки Порошенко, ситуація виглядала би докорінно інакше.

Майже 100% істот, які зараз розказують "винуватий тільки ворог", розказували би протилежне і в них ворог би не був винуватим взагалі, а єдиним винуватим був би тільки Порошенко.

Те що було б у ЗМІ - важко було й уявити. Ці уйобки напевне ходили б у футболках "Хто вбив Павла?" і розказували б охлосу, що кожну жертву, кожну дитину особисто вбив Порошенко.

Безугла з арахамією і вбивцею бугуцькою (так і не покараною, за вбивство людини в ДТП на пішохідному переході) отримали б 18 оргазмів по дорозі до генпрокуратури, куди б вони несли б заяву про злочин, а Печерський райсуд вже б садив Порошенка за грати.

А ті істоти, які сьогодні імітують що "нічого не розуміють" (навіть те що невивчені уроки, недосліджені обставини і відмазані винуватці, завжди приводять до повторення трагедії) ці істоти би детально, з посиланням на закони розказували про винуватого Порошенка.

І абзац вище - це не мої фантазії. Абзац вище - це наш спільний досвід.

Досвід коли в окупації Криму винуватий Турчинов чи Порошенко в умовах, коли кримських гарнізон зрадив, кожного дня призначався новий керівник кримського СБУ і МВС, бо призначений напередодні зраджував, коли не було ні ким, ні чим воювати, а мудрий нарід дивився телевізор і їздив в Межигір'я до страусів януковича.

І той самий досвід, коли в окупації трьох південних областей через кримський перешийок з жодним з непідірваних 9 мостів, не винуватий ніхто, тільки ворог. На 4 році правління найвеличнішого лідора світу, який мав і армію, і можливості.

Досвід коли в рамках військової операції під Іловайськом і в смертях близько 300 військових винуватий особисто попередній президент (який навіть не санкціоновував цю військову операцію), але в оточенні Маріуполя з того таки Кримського перешийку і в смертях десятків тисяч людей і тисяч військових в оточеному гарнізоні не винуватий ніхто, тільки ворог.

Досвід коли попередній президент був особисто винуватий, що не повернув їм їхню Надію з полону, а про дві тисячі полонених з Азовсталі ніхто й не згадує (з-поміж цих істот).

Досвід коли ці істоти звинувачували попереднього президента в причетності до кожного рендомного злочину, стрибаючи на трупах абсолютно незнайомих людей з політичною метою.

Досвід коли в обстрілі Києва і смертях випадкових людей на вулицях винуватий Кличко, а тут не винуватий ніхто. Виключно ворог.

І зараз ця вся піна, ця вся огидна лицемірна гноївка, зайняла протилежну позицію "нічого не розуміючи", тому що винувата "тільки росія". А будь-яке питання про заходи безпеки - це російське ІПСО. Ні зрадників вже нема, ні навідників, ні кого, виключно росія.

І ніхто з них, з цих уїбанів, не написав і не сказав жодного слова на захист того таки Червінського. Що було б послідовно:ти ж вважаєш, що винуватий у всьому лише ворог, тоді військовий не повинен сидіти в тюрмі, в аналогічній ситуації, з меншими жертвами і без жодного зв'язку між діями військового і обстрілом.

Це не про Порошенка історія, а про контрасти і про огидну піну у вигляді лицемірних шакалів, яка знову всплила вчора уже в протилежній до звичної їм ролі.

Я не знаю як в героїчній країні, які платить за свободу життями героїв, виник цей прошарок лайна і гієн, танцюють на трупах виходячи з їхніх власних політичних цілей, але танці цієї мразоти на костях, двохстульність в залежності від ситуації і лицемірність, вже реально дивитись не сила.