"Танго на двох, третій зайвий" - Володимир Запорізький

"Танго на двох, третій зайвий" - Володимир Запорізький

Це фраза Д. Трампа з одного боку комічна, але і трагічна для президента України В. Зеленського і має глибокий смисл в цілому на його вояж.

В мої часи це називалося – в Москву за піснями…

Я просто дам коротенький аналіз про те як сприймають наш політичний режим на Заході.

Всі очільники західних країн мають свої розвідувальні служби і аналітичні центри, і кожного дня у них на столі лежить довідка про стан справ на нашій війні. При чому я впевнений, що ці служби подають інформацію в такому вигляді, що потрібно було зробити в реальних умовах війни на сьогодні і що зробило керівництво України.

Тобто про всі дії нашого політичного режиму вони знають Все!

Багато хто з вас вважав, що вони за нас зроблять нашу роботу, і отой вибух зі сміттєзвалища, що наше населення виперло на саму гору під час війни, якимось чином вони змінять, а так не буває, то демократичні країни і вас ніхто не змушував вибирати під час війни блазня з його гоп-компанією, а вибір був як ніколи.

А так маємо, що маємо – повну катастрофу на всіх напрямках.

За авторитет вашої влади на Заході не пишу, його просто давно вже не має, але вони люди дипломатичні і терплять оті всі пусті вояжі, саме Пусті.

Що ця влада зобов’язана була зробити на початку великої війни – перевести країну на воєнні рейки.

Ввести стан війни і створити реально діючу Ставку ВГК, а враховуючі той факт, що ви вибрали верховним ГК персонаж з фільму який ні на що не здатен, то потрібно було ввести посаду Першого Заступника Верховного ГК і призначити на неї ГК ЗСУ генерала В.Ф. Залужного.

Достойна кадиндатура!

Тобто віддати всю повному виконавчої влади саме Першому Заступнику ВГК і хай цей генерал разом з ГШ і МОУ організовує роботу всієї держави в умовах війни.

Навіть у тирана Сталіна був Перший Заступник ВГК, а у нас на всі руки завгосп якогось офісу…

Чому ми втратили Соледар, Бахмут, Авдіївку, на черзі Покровськ з Вугледаром, та тому що не побудована діючою владою Жодна оборонна споруда на кшталт тієї ж лінії Суровікіна, Жодна!!!

Тобто ми воюємо м’ясом в обороні!

Вкрадені на цих спорудах десятки мільярдів гривень і ніхто за Вбивство десятків тисяч наших вояків не відповів, так, саме вбивство, по другому це не називається.

І відповідь лежить на поверхні чому так, бо всі ті виконавці були лише невеличкими гвинтиками, а всі гроші пішли на гору, ви хоч розумієте весь жах!

Шалене Мародерство на Державному рівні на всіх напрямках, не буду перелічувати, в кого розум є, ті знають, в кого не має, то до палати №6 на примусове лікування.

З тим підходом, який я коротко описав ми могли б тримати оборону на всіх напрямках і саме це було б для наших очільників авторитетом перед нашими Західними партнерами.

Я розумію, що жодна оборонна споруда не спроможна витримати довго такі масові удари КАБ-ми, то потрібно було вчинити так як я пропонував ще півтора роки тому:

1. Побудувати для нових і старих літаків підземні авіаносці, всю технологія загнати під землю щоб жодна ракета не змогла їх пошкодити. Задача під силу якби була політична воля і гроші.

2. Створити іноземний повітряний легіон з відставних пілотів і інженерів.

Ці дві позиції саме я пропонував владі, навіть себе пропонував в якості командира цього легіону, тому що я фахівець в цьому напрямку.

Але влада все зробила навпаки, вони навіть успішного генерала В. Залужного разом з його штабом просто тупо вигнали в нікуди.

Йде постійна якась театральщина, де головну роль грає все той же персонаж з фільму.

То чого можна чекати, маємо просто жахливі наслідки від війни по телевізору.

А ця авантюра з Курським наступом, генерал Залужний був проти і я коли все це побачив, то ще в перший день написав допис, що все це піар акція заради підняття рейтингу актора - самоучки.

Рейтинг не підняли, а поклали в черговий раз заради пустого піару десятки тисяч найкращих наших вояків.

Якщо хтось думає, що це якось вплинуло на суспільну думку на Заході, охолоньте, так ЗМІ пишуть, робота у них така писати, але очільники країн на всі ці речі дивляться прагматично – краще б ви оборону тримали і не здавали щодня свої землі ворогу, ось тоді і був би авторитет влади.

А весь цей вояж за океан, це чергова спроба підняти рейтинг актора саме в середині країни серед невиправних дурнів, а таких у нас море без берегів і країв…

Зустріч з двома кандидатами в президенти, це для чого, щоби Що?

Ну повна дурня, суцільна пустота.

Зустріч з президентом США Д. Байденом, так він свою лінію допомоги давно визначив і не збирається її змінювати.

Тобто визначально ця поїздка була провальною і нікчемною, бо вона за визначення не могла бути успішною, бо не було про що говорити, не було і Все!

Але діючій політичний режим завалив всі питання в середині країни по саме не можу, тому вирішив поправити свої справи на зовнішніх перемогах, але впіймав облизня, а з ним і вся країна яку вони представляють.

Що я можу додати до сказаного, так війни не ведуться, є Закони війни і вони писані кров'ю багатьох поколінь людства, і як кажуть не знання цих законів не звільняє від відповідальності за їх не виконання.

Давно час пробив не ліжка переставляти, а весь персонал змінювати звичайно в демократичний спосіб шляхом виборів.

На цьому все на сьогодні.

Воюємо і далі на всіх фронтах.

ГЕРОЯМ СЛАВА!

СЛАВА ЗСУ!

СЛАВА УКРАЇНІ!