"ТАТАРОВ ВИВОЗИВ МЕДВЕДЧУКА?" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"ТАТАРОВ ВИВОЗИВ МЕДВЕДЧУКА?" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Центр протидії корупції Віталія Шабуніна повідомив, що Віктору Медведчуку, Андрію Портнову та сину останнього втекти з України допоміг... заступник голови Офісу президента (тобто Єрмака) Олег Татаров. Більше того, Татаров за словами ЦПК намгається зараз розблокувати заморожені в Україні рахунки Олега Дерипаски, одного з олігархів найбільш наближених до президента Росії Владіміра Путіна.

Все це - в той час коли Ірпінь, Бородянка, Буча...

ЦПК заявляє, що це - далеко це не повний перелік того, що зараз робить Татаров.

Я просто нагадаю, колишній топ-керівник МВС часів Януковича, Олег Татаров уже був звинувачений в корупції. Але його відмазали, красиво передавши справу від НАБУ до СБУ Баканова.

А ще американське видання "Wall Street Journal" вже було-розповіло як Зеленський просив Байдена не впроваджувати санкції проти путінського олігарха Абрамовича - він, мовляв, з Путіним домовитися допомагає. Про що саме допомагав домовитися Абрамович, в той час коли Москва здійснювала Бучу, точно невідомо. Всі інформація про це - лише з оточення Зеленського.

Виникає доречне питання - а кому ще з оточення лідера країни-терориста, готові допомагати функціонери Офісу Зеленського? І що про все це думає сам Зеленнський?

Знаєте що найбільш смішно? Ну от важко Шабуніна запідозрити в симпатіях до Порошенка. Взагалі нереально. Проте цитую антикорупціонера: "Цікаво, хто в Офісі просунув шкідливе рішення про відключення "5 каналу", "Прямого" та "Еспресо". Саме так починалася путінська цензура в медіа".

Вперше у житті готовий Віталію Шабуніну аплодувати. Йому і Юрію Бутусову. Ми точно одне одному налиємо ще за комір багато сала, але те що для цих людей ідеали демократії і свободи слова є вищіми за політичний профіт, саме собою варте поваги. Історія з зеленою цензурою на телебаченні яскраво показала хто в нас з відомих людей - європеєць, а хто - путініст.

Ніколи не думав, що таке напишу, але. ЦПК - тримайтеся. Зараз до вас набіжать і неначасники, і єднюки, і "боневтіки", і з ними всі інші сорти і особі ОПУщених ботів. Будуть звинувачувати ЦПК в роботі на Москву. Та у всій іншій гидоті.

Інакше бути не може. Бо ж не на часі писати зараз про темні справи Татарова - ви хіба забули? І взагалі критикувати владу не на часі. Аж цікаво, коли прибічники Зеленського заспівають: "Царствуй на славу"?