"Тато не буде пити? Чи діти не матимуть що їсти?.. Риторичне питання!" - Ірина Медушевская

"Тато не буде пити? Чи діти не матимуть що їсти?.. Риторичне питання!" - Ірина Медушевская

От як не згадати старий анекдот про те, чи буде тато менше пити у зв'язку з подорожчанням горілки – ні, не буде. Натомість решта членів сім'ї будуть менше їсти. Це бомбезний бюджет на наступний рік, де підвищена зарплатня депутатам ВР, де мільярди йдуть не на мавіки для ЗСУ, а на тєлємарафон і дебільні серіальчики, де чомусь проаховані гроші, які наче зайдуть від союзників (але ж можуть і не зайти) і все таке інше. От навіть ПДФО відібрали в містах, і направили на невідомі секретні провладні рахунки. А я казала! Я не виходила на протести біля мерії, бо добре розуміла нащо це владі! Хоча одесити намагалися як краще, а вийшло як завжди. Оце хочпоржом продовжується, на жаль. Іноді думаю нічого мені викладати не треба, бо думати ніхто не хоче, краще проковтнути наживку фаріон-мар'яна, та своїми коментарями виводити на стрічку ФБ білопольтні пазітівні дописи! Це жах!!!!

На марафоні сьогодні в тівілізорі ми вже перемогли! У Фейгіна на Ютюбі ми теж вже перемогли, так і каже "Украину РФ не победить! Никогда!" Ах тиж маміні бусічка, може чунгачанги й не можуть зайти в Україну військом шляхом, але ж знищити наші українські міста Оніксами, Калібрами та Іскандерами можуть, ще й як! А перше питання від глядачів файнезне: "Спасибо вам, Марк Захарович за всё что вы делаете для Украины, а когда вы уже пригласите к себе Подоляка? мы ждём!" Мені щось потрібно коментувати? Чи все зрозуміло? А ще дуже полюбляю слухати на Ютюбі як ті, хто цю владу і привів нам на царювання, зараз криють її матом і дуже-дуже замучені :-))) Отакої!:-)

От скажіть мені, чи можливо було Європі та США поставити на місце РФ ще в 2014-му? Чи можливо було відкинути агрессію РФ союзниками ще в 2022-му? Так! Але ніхто не квапився, бо ризик розлютити ядерну державу занадто високий!

Безкінцева війна, де Україна не має програти, а РФ не має перемогти - це на мій погляд нереально! На жаль наші партнери цього не розуміють і не виказують політичної волі, бо навіть яйця по 17 грв Резнікова дуже цьому посприяли. ЗСУ не може перейти в наступ Нема чим. Але якщо ЗСУ зараз вимушено перейде до оборони - як це сприймуть наші союзники? І гроші від США вже закінчуються! Тато не буде пити? Чи діти не матимуть що їсти?.. Риторичне питання!

Я вас дуже прошу, не провалюйтесь в зневіру та відчай, щось робіть корисне і потрібне, запроваджуйте культ військових, а не політиканів, не забувайте казати їм, що вони Герої, що ми їм вдячні, що ми молимося за них кожну хвилину свого життя! Кажіть їм це телефоном, як я кажу свому сину на фронті, пишіть це у своїх дописах, а не коментуйте чортішо!

Робіть щось повсякденне, що вас заспокоює, і лупайте сю скалу!