"Те що робить депутат від правлячої партії Мар'яна Безугла, це робота на ворога" - Роман Донік

"Те що робить депутат від правлячої партії Мар'яна Безугла, це робота на ворога" - Роман Донік

В чистому еталонному вигляді. Робота на зрив мобілізації, робота по дискредитації ЗСУ.

Це свідома маніпуляція та свідома робота на ворога. Депутата від Слуги Народа. Кадр з коптера з загиблим воїном, скоріше за все з сірої зони або втрачених позицій подається як "Щодня ходять повз тіло і не забирають".

Безугла свідомо завертає в інформаційну обгортку нарративи російських іпсо. Користуючись тим що в неї є доступ до інформації яка зараз цікавить більшість Українців, вона це використовує задля дискредитації ЗСУ.

Вона свідомо обмежила налаштування щоб коментувати могли тільки підписники і на хайпі збирає коментарі. Люди щоб виказати своє обурення підписуються і пишуть в коментарях яке воно нице. Коментарі вона потім тре, а люди в підписниках залишаються. Всі реакції, навіть негативні алгоритми ФБ сприймають гарно, як суспільно важливі реакції.

Те як це робить Безугла, каже про те, що це спрямована акція ворога на дискредитацію ЗСУ, та зрив мобілізації. При чому керують цим люди які розуміються на технологіях.

Будь ласка, просто підіть і відпишіться. Не ставте ніяких реакцій. Просто відпишіться і все. І попросіть в особисті всіх знайомих хто там на емоціях підписався, просто відписатися і "загубити цю наволоч". Це не троль. Це ворог. Ворог який сидить в верховній раді.