Темна ніч перед світанком

Темна ніч перед світанком

Якщо чесно, це мав бути досить веселий пост знущання з зекнопкодавів, лізаньки, путчестраху та інших подій, від яких, якщо сприймати їх всерйоз, просто поїде дах. Тому ми маємо і надалі сміятися, бо їх це дратує, зберігати спокій, та чистити кулемет. Але потім, вночі, для повноти грядущого ідіотизму, новопреставлений генпрокурор перепощує повідомлення ФСБшного походження, що наші бранці повернулися додому. Хоча насправді ніхто нікуди не повернувся, бо перемовини тривають, а зекоманда голосить про свою перемогу.
Ну по-перше, це зовсім ніяка не перемога, бо українськи моряки мали повернутися в Україну не по обміну, а на ВИКОНАННЯ ВИРОКУ МІЖНАРОДНОГО ТРИБУНАЛУ. Повернення їх – не акт доброї волі, а обов’язок Кремля. По-друге, на моряків мали обміняти злочинців, які обміну не підлягають.
Але сталося ще гірше, ніж узеленські малювали за сценарієм. Ніхто нікого обмінювати не збирався. Генпрокурор, який користується російськими джерелами інформації, недопрезидентишко в вакуумі, викликали батьків полонених, щоби вони зустрічали своїх дітей у Києві. По факту батьки уїхали в сльозах та ні з чим, а мордор планує забрати з України ключового свідка по МН 17. При цьому винуваті знов виявилися порохоботи, які, начебто, радіють проколу Зеленського. Ей! Зеленодранці! Ви взагалі вмієте розрізнити обурення тупістю від втіхи? Чи вам сеча, що ллється з під доброго царька зовсім очі виїла?
Знов все за класиком. «Винтовка – это праздник, все летит в п@зду»
В принципі те саме можна і про вчорашнє засідання Ради сказати. Ніякого парламентаризму в нас більше немає. Опозицію цькують тільки за те, що вона опозиція і має свою думку. До речі, в ВР чітко визначилося хто влада, хто опозиція, а хто посіпаки влади. Влада – це фракція СН, опозиція і справжні захисники інтересів України та українців – це фракція ЄС, а посіпаки злочинної влади – це «Голос», «Батьківщина», «Опоплатформа» та інші. Бо всі вони голосували разом за все те, що пропонувало зелене смузі. В результаті накнопкодавили на славу. Увімкнули шалений принтер і далі буде гірше. Ось тільки деякі «законопроєкти» які цей шалений принтер має дуже швидко роздрукувати.
Проект Закону про недопущення кримінальної переслідування, притягнення до кримінальної відповідальності та покарання осіб-учасників подій на території Донецької та Луганської області.
Проект Закону про внесення змін до Бюджетного кодексу України ( щодо створення та функціонування вільної економічної зони «Донбас»
Проект Закону про особливості управління окремими територіями Донецької та Луганської області
Проект Закону про мови в Україні
Проект закону про прийняття заходів щодо відновлення банківської системи та грошових переказів в окремих районах Луганської та Донецької області.
Проект Постанови про відновлення соціально-економічних зв’язків в окремих районах Донецької та Луганської області з метою захисту прав і свобод громадян України, що проживають на цих територіях.
Проект Закону про надання допомоги в окремих районах Донецької та Луганської області.
Проект Постанови про звернення ВР до президента України щодо « зняття блокади Донбасу»- припинення економічної, енергетичної та транспортної блокади.
І не чекайте від цих покидьків, чого-небудь доброго. Відповідь буде одна: "Х#й вам в жопу!!!" – як висловився вчора на засіданні у ВР, засновник клініки «Борис», а зараз нардеп від СН Михайло
Радуцький.
На цьому фоні, те, що Богатирьова вийшла на волю, Аваков залишається міністром, Гладковського треба нагородити, Баканов офіційно голова СБУ, Голова КС, яка в ВР цокається з Богданом, та інші зашкварчикі нової влади – лише дрібниці. Їх вже важко розгледіти.
О, ще одне. У фракції СН найшлося аж 53 чоловік, що здатні читати та розмовляти! При цьому троє – це справжні майстри слова, які самі вміють сформулювати думку та вимовити її ротом Розумков, Корнієнко та Арахамія. Ну з приводу «вміють» теж є сумніви, ви ж пам’ятаєте, що нещодавно Арахамія про диктатуру видав, але факт у тому, що тільки цим трьом дозволено ходити на ефіри та надавати коментарі на власний розсуд. Інші 50 на випробувальному терміну. Їм вживлений штучний інтелект, і вони мають право відповідати на запитання та надавати коментарі, але тільки так, як їм велить той самий штучний вживлений інтелект і написані темникі. Всі інші, наскільки я зрозумів, настільки тупі, що штучний інтелект там нема до чого приєднувати. Але ж те, що у всій фракції знайшлося аж 53 (п’ятдесят три) людини, які вміють читати, це воістину диво.
Нас спасе лише путч. Чому на грудень – зрозуміло. Бо картопля і буряки вибрані, жом в ямах, силос теж, тому злобні путчисти можуть стариків та дітей залишити доглядати за праведною скотиною, на кшталт свиней, кіз, корів, собак. І їхати на Київ розганяти скотину неправедну – слуг Коломойського та інше зелене смузі. Трошки засмучує, що вже розкритий план наступу на Раду, але це дрібниці. В нас листочків А4 багато – намалюємо ще.
Не сумуйте, сама темна ніч перед світанком.

Олександр Дедюхін