"Тепер нескладно зрозуміти, на чию користь зачищають контрабандну галузь" - Карл Волох

"Тепер нескладно зрозуміти, на чию користь зачищають контрабандну галузь" - Карл Волох

1. Із Зеленського міг би вийти прекрасний Уго Чавес: та ж тупість і безграмотність, те ж абсолютне презирство до закону й диктаторські замашки, та ж театральність і спраглість народної любові, та ж самозакоханість і брехливість. От тільки нафти (по 120) у Янелоха немає. Тож, ані кістки з панського столу охлосові кидати не може, ані генералів гуртом купувати. Тому - мимо.

2. Сотні раз повторюю, що головна наша біда - відсутність інституцій. Від державних до професійних. Інакше я уявити собі не можу, щоб жоден правоохоронний орган чи організоване професійне співтовариство юридичної галузі (адвокатське, суддівське чи інше) не зреагували на абсолютно неконституційні позасудові розправи під назвою «санкції», котрими останній час наш недо-Уго промишляє.

3. Ніколи не слід вважати, що оця санкційна активність має винятково піарне спрямування. Наприклад, закриття каналів Медведчука тупо прибрало з медіа-поля більшу частину електронних ЗМІ з числа опозиційних, тобто, тих, котрі наважувалися критикувати Зеленського.

А з митницею взагалі цікаво. Адже двоє найвпливовіших політично й інтегрованих у владу контрабандистів - Павлюк та Слєсарев - у списки підсанкційних очікувано не потрапили. І тепер нескладно зрозуміти, на чию користь зачищають контрабандну галузь і в чиї кишені направлять багатомільярдні потоки. Якщо Зеленському-Єрмаку це вдасться, безумовно.

Ну, а якщо ні, то просто додатковий раз «обілетять» попередніх схематозників. Мимо грошей у будь-якому варіанті не влучать