Термін 20 років мені не страшний: епоха правління "кривавого карлика" закінчиться швидше, - Сенцов

Термін 20 років мені не страшний: епоха правління "кривавого карлика" закінчиться швидше, - Сенцов

"Федеральна служба вміє дуже добре стібками "шити" справи".

Український режисер Олег Сенцов, який вже майже рік перебуває в російському полоні, під час чергового засідання російського суду у його справі заявив, що термін 20 років йому не страшний.

Про це Олег Сенцов заявив під час вчорашнього засідання Лефортівського суду Москви.

Український режисер каже, що вже наперед знає, які звинувачення йому висунуть.

"Федеральна служба вміє дуже добре стібками "шити" справи і я впевнений, що 10 квітня мені представлять дуже гарну, акуратну справу, де буде заявлено 20 років, однозначно. Цей термін мені названий ще в перший день мого офіційного затримання. Це вирішене питання, і про це постійно кажуть мені і моєму адвокатові", - заявив Олег Сенцов.

Він запевнив, що цей термін йому не страшний, бо режим Путіна впаде швидше.

"Але я не вже не боюсь цих погроз і натяків і термін в 20 років мені не страшний Я знаю, що епоха правління кривавого карлика у вашій країні закінчиться раніше".

Як повідомляв iPress.ua, вчора, 8 квітня, Лефортівський суд Москвипродовжив арешт українського режисера Олега Сенцова до 11 травня 2015 року.

Сенцов був затриманий в Криму співробітниками ФСБ Росії в травні 2014 року і етапували до Моски. Його звинувачують у підготовці терактів у Сімферополі, Ялті та Севастополі з метою дестабілізації політичної ситуації на півострові.

2 лютого Сенцову вручили постанову про нове обвинувачення. Його звинувачують не лише за статтею 205 КК РФ ("терористичний акт"), а й за статтею 222, частина 3 ("незаконне придбання, передача, збут, зберігання, перевезення або носіння зброї, вибухових речовин і вибухових пристроїв").


Джерело: http://ipress.ua/