"Тиждень, що минає..." - Олена Монова

"Тиждень, що минає..." - Олена Монова

Схаменулась, що сьогодні субота, а я ж обіцяла щосуботи робити міжнародну рубрику про їбаньків (і не тільки). Довелося переборювати лінь, бо не можна ж фінішувати одразу після старту. Вірніше, можна, але це неспортивно.

Отже, тиждень_що_минає цього разу приніс нам осьо таке:

#трендсеттер_тижня

Ним став Микола Тищенко, який у відповідь на дуже товстий тролінг журналіста стосовно улюбленої страви (журналіст запропонував Тищенку розказати про котлети, натякаючи на давнє поганяло «Коля Котлета») вирішив елегантно відпеляти, вперто називаючи котлети мітболами і запевняючи, що «мітбол по-київські» це автентична українська назва.

#еротоман_тижня

Італієць видавав себе за гінеколога, аби в зумі милуватись на пісєчькі. Хтивий павіан роздобув десь пацієнтські реєстри клінік і почав особисто обдзвонювати синьйор, наполягаючи на додатковому огляді через відеозв’язок. І синьйори роздягались на камеру. Таким чином довбойоб ̶п̶о̶д̶р̶о̶ч̶и̶в̶ «оглянув» понад 400 жінок. Зараз він під арештом і може дивитись лише в одну дірочку — в унітаз.

#щасливчик_тижня

Це почесне, але, так сталось, що водночас і посмертне звання здобув пакистанський регіональний політик, який виграв вибори, став депутатом, і був випадково застрелений  своїми прихильниками під час святкування перемоги. Вони почали шмаляти з автоматів у повітря, одна куля влучила у переможця виборів, він помер. Тепер там чекають на нові вибори і чистять кулемет.

#архістратиг_тижня

Дикторка телеканалу «Дом» мало не впріла і не зомліла, намагаючись вимовити слово «архістратиг» в прямому ефірі. В неї так нічого і не вийшло, але вона перепрошує нас 

#магеллан_тижня

Одеситка нажерлась смачної нркти, спиздила яхту і протаранила на ній бетонну огорожу. Коли її впіймали за сраку, сказала, що хотіла потрапити в Миколаїв, але шось з компасом не тойво.

#зворушливе_тижня

На Закарпатті восьмирічний хлопчик прийшов у поліцію і попросив копів знайти Святого Миколая, щоб передати йому дуже важливий лист. У листі просив інвалідний візок для свого шестирічного братика. Поліціянти купили візок, знайшли волонтерів, перевдягнули одного з них в Святого Миколая і прийшли разом з ним до хлопчиків в гості на свято. З купою подарунків. Це сталося в місті Свалява.

#джолі_тижня

14-річна мала дурепа в гонитві за красою вгатила собі в нижню губу косметичного масла дохуя. Вона мріяла про пухкий сексі-рот, але грошей на косметичну процедуру не було, тому пішло в хід те, що було в хаті. Батьки вчасно помітили і схаменулись, бо губа стала стрімко набрякати, і відвезли малу до лікарні. Масло довелось прибирати через оперативне втручання, тепер з губи звисають дренажі, такий собі fashion. Але добре, що хоч так, бо могла б залишитись і без губи взагалі.

#розпач_тижня

У Харкові леді викликала поліцейський наряд, бо після палкого сексу від неї втік джентльмен. Хоча перед цим купив в аптеці крем і взагалі був симпатичний. «Убежал, а я влюбилась». Нічого не вкрав, просто втік, можливо, занадто сильно пристрастю обпекло.

#справжній_щасливчик_тижня

На Мадагаскарі міністр поліції Серж Гелле пів доби плив до берега після аварії його гелікоптера в морі. Він дістався берега і вижив. Гелле був одним із двох пасажирів гвинтокрила, що вижили. Дві інші людини: жандарм і пілот, вважаються зниклими безвісти. Гелле, після того, як його врятували місцеві жителі, сказав на відео: «Слава Богу, я ще не збираюся вмирати».

#маленька_чорна_сукня_тижня

У селі Струмівка, що біля Луцька, одну з вулиць планують назвати на честь Коко Шанель. Про це стало відомо з сайту Підгайцівської сільської ради. Попри те, що рішення про надання вулиці такої назви ще не прийняли, на майданчику електронних публічних закупівель ProZorro ще від 29 квітня 2021 року укладено договір про поточний ремонт вулиці під іменем Коко Шанель. Красу нічим не спинити!

#хитросраке_тижня

Цей почесний титул відходить до генерального прокурора Ірини Венедиктової, яка ловко відпетляла від підписання підозри і клопотання про арешт  п’ятому Президенту Петру Порошенку — вона просто пішла у позапланову відпустку. Дупу підставив її зам на прізвище Симоненко.

#мемас_тижня

Він на картинці. Це, на мою думку, краще з реакцій соцмереж на оголошення постановки на війсковий облік жінок

Гарних всім вихідних, щасливого Різдва всім, хто святкує.