"Тиждень, що минає..." - Олена Монова

"Тиждень, що минає..." - Олена Монова

Це дещо несправедливо, коли всі сині, а я пишу в рубрику #тиждень_що_минає, але ж субота, як не крути. Тімболія завтра неділя, друге січня, тож ви знову будете сині, я точно знаю.

Отже, погнали

#ослойоб_тижня

Цей почесний титул отримує улюблений ішак хйла Рамзан Кадиров, який заявив, що Україну треба приєднати до Чечні, якщо ми й надалі будемо отету всю русофобію, ну ви зрозуміли. Стара продажна віслюча залупа, яку вже ніхто давно не боїться.

#контрабандист_тижня

В Борисполі митники затримали чувака, який примотав до себе скотчем шість «iPhone-13 Pro Max» просто в коробках. Зверху вдягнув светрика і куртку, став схожим на черепашку-ніндзя. Ніщо так не викривало Штірліца, як лямки парашута, що тягнулись по землі.

#піроман_тижня

Киянин вирішив прогріти двигун своєї автівки тепловентилятором. Відкрив ввечері капот, поставив дуйчик всередину, закрив капот і пішов домів спати. Коли прокинувся, охуїв звісно, але що вже.

#церетелі_тижня

Ним став волинянин, який вирішив зовсім трошечки розширити квартиру і добудувати балкон. Добудував. Вийшла страшенна триповерхова хуйня, приліплена до багатоповерхівки, як кавалок до черевика. Місцева влада збирається позиватись до суду, щоб повернути всьо як було.

Нарешті власне #їбанько_тижня

Ним став Ілля Кива (пропоную закріпити за ним це звання пожиттєво, ібо нєхуй). Ілюша вчергове наговорив на статтю карного кодексу, схвалював окупацію Росією Криму, закликав до окупації всієї території України, хвалив Кадирова і заявляв, що конче необхідно відновити совок. Навіть Скабєєва не витримала під час прямого включення і спитала, чи справді Кива знаходиться в Києві. Не розумію, чому до нього лояльна СБУ, і Киви що, індульгенція?

#клептоман_тижня

Чувак прийшов в прокуратуру, спиздив там вогнегасник вартістю триста гривень — та й пішов собі. Його впіймали і впаяли строк ув’язнення на три роки і вісім місяців. Бо він вже щось таке крав екстравагантне неодноразово.

#благодійність_тижня

Одноцицькову сукню Христини Тишкун, через яку спалахнув потужний цицькогейт, продали з аукціону за тисячу доларів. Виручені кошти направлять до Херсонської клінічної лікарні.

#скумбрія_по_вісім_тижня

Ну тут всьо ясно

#ЗОЖник_тижня

Чучхе став дуже худінькій. Причому так помітно, що на це звернули увагу скрізь, в медіа почали ставити питання, чи все гаразд у нього із здоров’ям. Здоровий, як бицяра, запевняє пропаганда КНДР і стверджує, що Кім їсть менше заради країни.

А ти не можеш зайві два кіло скинути, лінива тлуста срака.

І наприкінці #картинка_тижня

Конкурс краси серед чоловіків, початок 1900 років.

 

Обираєм фаворита, дєвучькі!

#жесть_тижня.

Бо цей пункт не лягає в загальну канву посту через трагізм ситуації.

В реанімації Косівської центральної районної лікарні сталася пожежа, в результаті якої загинули люди, троє одразу, ще одна людина згодом померла від опіків. Ще є постраждалі у стані різного ступеню важкості. І все через те, що один з працівників лікарні ПО ТРАДИЦІЇ поставив заупокійну свічку після смерті ковід-пацієнта. В реанімаційній палаті, де повітря було перенасичене киснем через роботу декількох концентраторів одночасно, сталося миттєве загоряння.