"Тиждень, що минає..." - Олена Монова

"Тиждень, що минає..." - Олена Монова

Отже, знову рубрика #тиждень_що_минає

Навіть не знаю, з чого почати, бо все красівоє.

Але почнемо, мабуть, з Нового року, і відкриє список #дизайнер_тижня.

Ним став ґазда із Закарпаття, який наліпив на гілки ялинок (http://goloskarpat.info/society/61cd4dedc7447/) в своєму дворі коров’ячого лайна, аби дерева не покрали, бо вже були прецеденти. І гарненько окропив гноївкою. Взагалі фразу «обісри, щоб не покрали» можна використовувати як і в якості слогану, так і в якості життєвого кредо.

#самоізоляція_тижня

Якась акцентуйована леді зі Штатів перед польотом зробила два ПЛР-тести і п’ять експрес-тестів (https://babel.ua/news/74825-u-ssha-zhinka-otrimala-pozitivniy-test-na-koronavirus-pid-chas-polotu-vo...) (не питайте), всі вони показали негативний результат. Але женщіні це здалося дуже підозрілим, і вона зробила ще один тест, в аеропорті пересадки. І вже на борту отримала позитивний результат. Після чого леді забарикадували в туалеті літака, де вона і просиділа весь час польоту, отримуючи в шпаринку воду та їжу.

#гімноїди_тижня

В Одесі (але підозрюю, що це не тільки там, але і в багатьох містах теж) на вулицях і стихійних ринках після Нового року залишилось більше п’яти тисяч нерозпроданих ялинок (https://zn.ua/ukr/UKRAINE/khvojna-navala-v-odesi-nikomu-ne-potribni-jalinki-kinuli-hniti-na-vulitsja.... Їх просто покинули гнити, перетворивши вулиці на ялинкові звалища.

#западло_тижня

Французький аспірант-богослов приїхав в Київ досліджувати відносини в православній церкві (https://t.me/hrinovyny/12555) і читати лекції. Захворів на ковід і звернувся по допомогу до священика МП. Той запросив аспіранта до себе додому, нагодував, напоїв, дав горілочки і вклав спати. Сам вклався поруч і трогав пісю болящого. Мабуть, лікував. Чим скінчився скандал наразі невідомо.

#газпром_тижня

Дивовижна на всю голову, але при цьому підприємлива женщіна з Коннектікуту заробляла собі на життя тим, що продавала своє бздо в скляних слоїках (https://t.me/kovbas_ka/2579). Ну не прям там щоб трилітрові, а такі маленькі симпотні баночки. Заробляла пристойно, щось коло 50 тисяч доларів на тиждень. Задля того, щоб бізнес процвітав, леді споживала багато протеїну, бобів і клітковини. Але одного дня щось пішло не так, і бізнесвумен вшпиталювали з гострим нападом болю. Думали, що інфаркт, а виявився просто надлишок газів. Леді в лікарні трохи підздули, але наказали обирати: бізнес на розрив чи життя.

#просто_не_пощастило_тижня

Італійського мафіозі, який успішно переховувався від розшуку поліції упродовж 20 років (після того, як втік з в’язниці, де сидів на довічному), вдалося спіймати завдяки випадковому знімку Google Street View (https://zn.ua/ukr/TECHNOLOGIES/bosa-italijskoji-mafiji-zatrimali-zavdjaki-znimku-na-google-maps.html.... Один з найвідоміших гангстерів Італії за цей час встиг втекти до Іспанії, змінити ім’я, одружитись і відкрити свій ресторан. І тут сталося западло у вигляді Гугл-карти. Висновок: не сци хірургів і роби пластичні операції.

#стартап_тижня

Леді з Уельсу, яка дуже сильно заїбалась від того, що її діточки смерділи, як скунси, але митись не хотіли, придбала набір для варіння мила в домашніх умовах і почала виготовляти прозоре мило з купюрою (https://t.me/protsikave/1375)всередині. Чим ретельніше скунс мився, тим швидше діставав винагороду.

#bad_santa_тижня

В Ужгороді запальна пекельна жіночка прикрутила саморізами гумовий хуй (https://pershij.com.ua/kurjoz-dnya-uzhgorodka-zrobila-originalnij-novorichnij-podarunok-kohanci-svog...) до автівки коханки свого чоловіка. Ще й записку залишила: «Тепер будеш мати свій, а не лізти до чужих». Про подальшу долю казанови широкому зацікавленому загалу наразі нічого не відомо.

#празнєк_которий_всєгда_стабой_тижня

В ліцеї на Рівненщині будували туалет з 2019 року. І нарешті впорались (https://www.unian.ua/curiosities/zi-strichkami-ta-kulkami-na-rivnenshchini-urochisto-vidkrili-tualet...), вгативши туди 4 мільйони гривень. Відкривали урочисто, з кульками, перерізанням стрічок і трансляцією у фейсбук.

#коли_ви_вже_нажрьотєсь_тижня

Як повідомляє Центр управління відходами, в Україні на свята викидають їжі на суму від 470 млн до 1 млрд гривень (https://www.facebook.com/1612243979039250/posts/2945307679066200/). Тому, що купують зайве і готують більше, ніж можуть спожити. Потім тиждень тим давляться, а коли починається срачка, впадають в розпач і відносять на смітник.