"Тиждень, що минає..." - Олена Монова

"Тиждень, що минає..." - Олена Монова

Дуже різнобарвно вийшло, дуже, я навіть вхекалась трохи вигадувати назви для номінантів.

#дєдиваєвалі_тижня

В Ізмаїлі 44-річне їбанько з прапором СРСР припхалося під військкомат і там мітингувало (https://24tv.ua/odesa/praporom-srsr-cholovik-odeshhini-pogrozhuvav-novini-odesi-sogodni_n1837453/amp.... Погрожувало дійти до Берліна. Прапор у їбанька забрали, впаяли адміністративку, накОпали під сраку і відправили домів. Поліціянти кажуть, що таке вже з цим кексом не вперше.

#ріелтор_тижня

В Києві на Лісовому масиві якийсь вельми підприємливий чолов’яга вирішив здати в оренду балкон (https://t.me/regionality/2938). За 4 тисячі гривень. На балкон вдалося запхати полички, письмовий стіл, стілець, шафу та ліжко-трансформер. І навіть зроблено ландшафтний дизайн у вигляді вазону, ще й витребеньки — дзеркало.

#колядка_тижня

На Франківщині встановили рекорд з наймасовішого виконання колядки. У селі Підгір'я колядку «Нова радість стала» заспівала 4 471 людина (https://hromadske.ua/posts/na-ivano-frankivshini-zafiksuvali-najmasovishe-vikonannya-kolyadki-v-ukra.... На заході були представники Книги рекордів України, які це досягнення зафіксували офіційно.

#щасливчик_тижня

Ним став кіт Броша з Дніпра, якого випадково попрали в пральній машині (https://hromadske.ua/posts/u-dnipri-zhinka-vipadkovo-uvimknula-pralnu-mashinu-z-kotom-vseredini-vin-.... Кіт заліз туди поспати на собачій підстилці, яку приготували для прання. Господарі помітили це лише через 30 хвилин. На щастя, Броша залишився живим, його врятували у ветклініці, зараз він вже вдома і почувається добре. Будьте обережними, люди, перевіряйте пралку перед тим, як її увімкнути, коти дуже люблять там усамітнюватись. Якщо у вас немає кота, теж перевіряйте, раптом кіт колись з’явиться, а звичка вже вкорінилась.

#трансплантація_тижня

У США медики вперше здійснили успішну трансплантацію людині серця генетично модифікованої свині. (https://www.radiosvoboda.org/a/news-ssha-peresadka-sertsia-svyni/31648548.html) Пересадку серця провели 7 січня 57-річному Девіду Беннету в медичному центрі університету Меріленда.

Беннет погодився на експериментальну процедуру після того, як усі інші способи лікування виявилися неефективними і він не міг отримати донорське серце через надто поганий стан здоров’я.

#серун_тижня

В Маруполі поліція розшукує їбанька, який після закриття муніципального катка переліз через огорожу і навалив купу на льоду (https://t.me/regionality/2941). З ним був дружбанчик, який за тим всім спостерігав і очевидно тішився. Двох деградантів зафіксувала камера відеоспостереження. Вживайте помірно, люди, бо один раз набухався і втратив дупний контроль, а соромно потім все життя.

#клітор_тижня

Біологи з Коледжу Маунт-Холіок у США з'ясували, що у самок дельфінів є клітор, який функціонує так само, як у людей (https://ua.korrespondent.net/tech/4436130-vcheni-ziasuvaly-de-u-samok-delfiniv-klitor). Тварини підтримують статеві контакти заради задоволення та розвитку соціальних зв'язків, вважають вчені. Навіть у дельфінів знайшли клітор, а ти у своєї дівчини ще ні.

Побачила вперше (новину, а не клітор) тут (https://t.me/kovbas_ka/2606).

 #технології_тижня

 Турецький фермер не пожлобився і купив своїм корівкам окуляри віртуальної реальності. (https://t.me/protsikave/1391) Після того, як їх вдягнули на корів, їм почало здаватись, що вони пасуться на зелених пасовищах, а не їдять сіно в корівнику. Така елегантна найобка знизила у корів тривожність і рівень стресу, натомість надої молока одразу збільшились.

 #припижджена_тижня

 Вчителька із США везла свого 13-річного сина в багажнику автівки (https://t.me/kovbas_ka/2607). Через те, що в нього виявили позитивний тест на ковід. Везла, щоб зробити контрольний, а щоб самій не заразитись, запхала дитину до багажника. Сподіваюсь, пацану розказали, що такі випадки дуже любить ювенальна поліція.

 #майнер_тижня

 На Київщині чувак вирив в лісі схрон, накрив його брезентом і закидав гілками, підключився до трансформатора і почав майнити крипту (https://www.unian.ua/incidents/mayning-u-zemlyanci-na-kijivshchini-kriptofermer-vkrav-elektroenergij.... Ціна питання для чувака тепер — 1,1 млн гривень штрафу.

Британського хірурга Саймона Бремхола позбавили ліцензії, викреслили з медичного реєстру та назавжди заборонили займатись медичною діяльністю (https://healthy.24tv.ua/angliyskiy-hirurg-vipalyuvav-svoyi-initsiali-pechinkah-patsiyentiv_n1841764) через те, що під час операцій з трансплантації він випалив лазером двом пацієнтам на печінці свої ініціали. Виявили це випадково, під час повторної операції, яку проводив інший хірург. Бремхол свою провину визнав. Сказав, що хотів «розрядити напружену обстановку в операційній».

 #коли_це_все_нахуй_вже_скінчиться_тижня

 В Університеті Кардіффа провели дослідження (https://zn.ua/ukr/TECHNOLOGIES/zakhisna-maska-dlja-oblichchja-robit-ljudinu-privablivishoju.html), в результаті якого виявилось, що захисна маска робить обличчя людини більш привабливим (а шоб ви всрались, вчьоні, а також ті, хто відповідав на питання). Найпривабливішими виявились ті, хто носить сині медичні маски.

 #алкаш_тижня

 Лабрадор Харві з Дніпра потрапив до ветклініки з ознаками сильного похмілля (https://34.ua/u-dnipri-labrador-napivsya-konyaku-i-potrapiv-do-vetkliniki_n134797). Напередодні Харві спздв пляшку з коньяком, згриз корок і видудлив весь вміст. Спочатку було весело, наступного дня ніочінь. Очевидно, що синька зло.

 #джоконда_тижня

 

На фото курсантка Черкаського пожежного інституту Вікторія Сердюк (https://www.facebook.com/MNS.GOV.UA/posts/295282765972953). Правда, гарна?

Вдалих вихідних.