"Тиждень, що минає..." - Олена Монова

"Тиждень, що минає..." - Олена Монова

Вчора весь день була в роз’їздах, тому не мала змоги написати текст в рубрику #тиждень_що_минає. Але сьогодні реабілітуюсь сповна, тож погнали.

#асасін_тижня

В Одесі чувак посеред вулиці дістав ножа і зарізав приятеля (https://t.me/regionality/2976), який не повернув йому тарілку з-під холодцю, яким месник його пригостив в новорічну ніч. Вчергове хочу наголосити, що синька — зло.

#порнушка_тижня

Це взагалі така всеосяжна категорія, в яку можна запхати геть усе, що трапилося за тиждень, але сьогодні в неї потрапив італійський сенат. Під час відеоконференції в Zoom до сесії під’єднався хакер і запустив спантеличеним сенаторам хентай-порно (https://pekeltse.babel.ua/75464-v-italiji-haker-pid-yednavsya-do-zoom-konferenciji-senatoriv-i-uvimk.... Відео з'явилося у момент, коли на зустрічі представили одного з минулорічних лауреатів Нобелівської премії з фізики Джорджіо Парізі. Поки хакера намагались вирахувати і видалити з конференції (це зайняло декілька хвилин), він встиг показати сенаторам ще парочку хентай-пісьок.

#іхтіандр_тижня

На Водохреще у Франківську нацгвардійці 10 хвилин вмовляли п’яного довбойоба вийти з річки, де він смиренно сидів в трусиках. Вмовляння нічого не дали, тож синього (у всіх сенсах) чувака довелось витягати силою і передавати медикам (https://t.me/regionality/2989). Під час евакуації з води туловіщє голосно і нецензурно декларувало свої претензії до рятувальників.

#fashion_тижня

Модний дім Versace випустив пакет для пакетів для екскрементів від домашніх улюбленців. В людині все має бути красивим, навіть пакети для гімна (https://t.me/hrinovyny/12718), вирішили кутюр’є слідом за Чеховим — і випустили елегантний шкіряний ридикюльчик (до нього брелочок, такий самий елегантний) вартістю всього в 6 750 гривень. В нього треба складати какулі ваших улюбленців (в одноразовому пакетику) і урочисто на витягнутих руках нести до місця утилізації. Потім ото шо одноразове викинути, а оце за 6 тищ грн. залишити при собі. Хоча якщо у вас дофіга бабла і ви нєрвний, то можна викинути і ридикюль також.

#премія_дарвіна_тижня

57-річна фолк-співачка з Чехії Хана Хорка для того, щоб отримати преференції в доступі до певних публічних місць, навмисно заразилась коронавірусом. І померла (https://www.bbc.com/news/world-europe-60050996). Моралі не буде.

#їбанько_тижня

На Львівщині чувак на слабо проковтнув кулькову ручку (https://zaxid.net/26_richniy_meshkanets_lvivshhini_pid_chas_superechki_prokovtnuv_kulkovu_ruchku_n15.... Вгадайте, чи був він п’яний, муахахаха. Посперечавшись з друзями, що він зможе проковтнути ручку, 26-річний бовдур взяв і зробив це. Потім ще чотири дні ходив з ручкою всередині, незважаючи на біль у шлунку. Коли вже біль став нестерпним, побіг до лікарів. Ендоскопічно ручку витягти не вдалося, бо вона стала поперек шлунка, вперлася в стінки і навіть встигла їх перфорувати. Тож довбойоб отримав двогодинну операцію і тривале лікування. Вже зблась повторювати, що синька — зло.

#пафосне_тижня

В Луцькому університеті басейн відкривали міністр освіти, заступник міністра розвитку громад (https://t.me/regionality/2997)та територій, оберемок нардепів, жменя ректорів ВНЗ, священники та національний хор. Позолочені ножиці для перерізання стрічок та брендовані подушечки теж були в наявності.

#пацан_сказал_пацан_сдєлал_тижня

Глава Військово-морських сил Німеччини віцеадмірал Кай-Ахім Шенбах заявив, що Україна ніколи не поверне собі окупований Росією Крим, при цьому її не можна приймати до НАТО саме через окупацію частини її територій. Також він заявив, що членство Грузії в НАТО було б «нерозумним», а Володимир Путін «заслуговує» на повагу. Розгорівся дипломатичний скандал, українське МЗС назвало слова Шенбаха неприйнятними, зажадало пояснень від німецього уряду і публічного спростування, плюс викликало посла Німеччини в Україні для роздачі дипломатичних пиздюлєй. У Міноборони Німеччини відхрестилися від позиції Шенбаха.

На піку скандалу Шенбах назвав свої заяви особистою думкою і пішов у відставку (https://babel.ua/news/75636-bild-golova-vms-nimechchini-shenbah-cherez-skandal-z-ukrajinoyu-pishov-u....

Ну і наприкінці #відео_тижня

На ньому забіг серед дідуганів 100+

Перемогу отримав сторічний Орвілл Роджерс, який пробіг 60 метрів всього за 19,13 секунд. Тому ваші відмазки "я занадто старий/ра для фізичних вправ" — вже не відмазки.

Відео поцупила тут. (https://t.me/protsikave/1430)

Завтра понеділок, тож заздалегідь побажаю всім вдалого тижня