"Тиждень зашкварів" - Віктор Бобиренко

"Тиждень зашкварів" - Віктор Бобиренко

Підсумки тижня
Ніколи, ніколи ще за свою трохи більше як річну історію зелені не мали скільки зашкварів.
1) Фокін кинув пред’яву українцям замирятися на умовах ворога: домовлятися з ОРДЛО, вклонитись шахтарям і трактористам і проводити вибори в Донбасі з особливим статусом. Ага. Побачивши реакцію залу – на сцену вибігло кілька зелених і почали кричати, що дурілка Фокін – сам від себе каже, не по сценарію. Це імпровіз. А Вова навіть не рипнувсяз цього приводу. Хоч як головнокомандувач мав першим заткнути рота і викинути з переговірників зрадника. Зашквар.
Висновок по зашквару - боягуз
2) Раніше:
- усі ми президенти ( а ми такі щоки і понадували
Тепер у нього навіть у фракції є мікроби. Серед слуг. Яке палєво. Якщо нардепи мікроби, то, думаю, прості фанати Зеленського, по аналогії – хто? Інфузорії? Як різко Володимир Олександрович про своїх.
Добре хоч я за нього не голосував, у президенти не підряжався. Можу залишатися людиною.
Висновок по зашквару: Вова на клітинному рівні мстивий.
3) Тут папочці хотіли дати пожиттєву стипендію у 2,5 тисячі на бідність. Бо синок доларовий мільйонер – не може папані допомогти. Але підняли шум – і Шмигаль тепер по всій Україні збирає списки нещасних професорів. Вони навіть не здогадалися, що відкрили ящик Пандори. Тепер у всіх вишах почнеться страшний срач. Тому що виберуть якогось одного старого пенсійного професора, пов’язаного з нинішнім ректором. А інші професори дуже переймуться з цього приводу. Йой, що буде на кафедрах.
Висновок по зашквару – Вова жадібний поц.
4) І по наростаючій. От тільки брати Суркіси заглянули в гості до Офісу президента – і тут-же, на другий день самий гуманний у світі печерський сул присудив українцям віддати всього-нічого – 10 мільярдів гривень на сиротство цим братюням. Кожен українець, включаючи немовлят завис тепер цим добрим людям по 200 гривень. Я думаю 73% плескають в долоні. А хтось в офісі президента слинить пальці – перераховувти відкат. Кажуть всього лише 30% від суми. Слабаки. Треба було 50% просить – Суркіси б погодились. А то блін, шурибалаганові срані.
Висновок по зашквару – Вова таки заробляє на своєму посту
5) І вишенька на тортику – Володимир Ар’єв з доказовою базою кинув їм у очі – зрада, мразі.
І вже неважливо, хто здав інфу самому Ар’єву. Масквічі б злили через своїх – через Деркача, наприклад. ЦРУ – навряд. Але союзники як у тій пісні «Я оглянулся пасматрєть нє аглянулась лі ана» - вони знають що Вова знає, що Вони знають що це він. Скоріше за все – це дійсно ті офіцери, майори і полковники, які вели цюсправу.
Головнокомандувач зірвав військову операцію, здавши інформацію ворогові – це державна зрада.
І тепер точно доведеться колись тікати в Оман, або спробувати здати Україну з потрохами за право тікати в Ростов.
Цей тиждень увійде в історію.
Хоча зовсім і не факт, що ці чуваки не зроблять не п’ять, а шість зашкварі уже наступного тижня.
Вони втратили орієнтацію і поплутали берега.
Їм скоро буде фсьо.

Віктор Бобиренко