Тижневий дайджест ситуації в контрольних пунктах в’їзду-виїзду на лінії розмежування

Тижневий дайджест ситуації в контрольних пунктах в’їзду-виїзду на лінії розмежування

Впродовж тижня усі КПВВ на лінії розмежування в межах Донецької та Луганської областей працювали у штатному режимі, окрім контрольного пункту «Станиця Луганська», що працювала за скороченим режимом роботи до 18.00 год.

Загалом за вказаний період встановленим порядком через лінію розмежування було оформлено 286,5 тисячі громадян та 34,6 тисячі транспортних засобів.

Відмовлено в пропуску через лінію зіткнення 248 особам у зв’язку з відсутністю необхідних документів.

На контрольовану територію прослідувало 34 внутрішньо-переміщених особи, що залишили свої оселі на тимчасово окупованій території України через складну соціально-економічну ситуацію.

Під час здійснення контрольно-перевірочних заходів прикордонниками в контрольних пунктах в’їзду-виїзду виявлено 29 паспортних документів України з ознаками часткової підробки.

За адміністративні правопорушення до відповідальності в контрольних пунктах в’їзду-виїзду на лінії розмежування притягнуто 26 громадян, відносно яких встановлено, що вони перетнули державний кордон України з Російською Федерацією в не діючих пунктах пропуску на тимчасово неконтрольованій ділянці українсько-російського кордону.

Крім цього матеріали справ про адміністративні правопорушення складено відносно 2 іноземців, що порушили правила перебування на території України.