"То хто тут ворог?" - Алла Комарова

"То хто тут ворог?" - Алла Комарова

Рік тому Байден став 46-м Президентом США і ще тоді я радісно відмітила, що "поки що єдиний глава держави, який просто чув про Україну ДО того, як вступив на посаду, але й точно знає, що вона не десь у Африці". Який, до речі, у лютому 2017-го вважав, що "закінчить кар'єру як хороший віце-президент, а не як батько-засновник країни" (це він казав тоді Петру Порошенку і про це я теж нагадувала зєлєбобам, які радісно просрали нам все у 2019-му).

Сьогодні Байден вже не добрий віце-президент, а добрий Президент, який - будемо відверті - робить для захисту України на порядок більше, ніж оте зелено малороське чувидло, яке псевдоподіями зі сраки вчепилося у крісло і сидить так, як хрущ. "Будь-який рух - військовий чи гібридний - з боку Росії на кордон України означатиме вторгнення і отримає у відповідь неминучий і жорсткий, злагоджений потужний рух у відповідь". Заява із таким змістом була оприлюднена на сайті Білого дому ще позавчора.

А ось що сказав держсекретар США Ентоні Блінкен у Берлині вчора:

"Те, що відбувається в Україні, - це більше, ніж конфлікт між двома країнами. Це більше за Росію та НАТО. Це криза із глобальними наслідками, і вона вимагає глобальної уваги та дій."

Тим часом Його Гундосіє пише відосікі про шашлики на пєрвамай, блд.

То хто тут ворог?