"Ітогі подвєдьом. Потужної «терористичної небезпеки» в рф та попереджень всіх сразу посольств" - Антон Швец

"Ітогі подвєдьом. Потужної «терористичної небезпеки» в рф та попереджень всіх сразу посольств" - Антон Швец

В росії фейси в селі коряково під калугою застрелили двох громадян Казахстану.

Типу вони булі іділівцями. І збиралися підірвати синагогу. У москві.

Схоже ж на правду.

Тобто сиділи собі такі в Казахстані Джанібєк Таскулаєв та Сабіт Аширалієв і такіє друг другу кажуть - є ідея братан. На мільйон гурій. Ми ж з тобою іділівці, вірно? Вірно. Входимо в вілаят Хорасан. Тобто афганський ІДІЛ. Пофіг що Казахстан з Афганістаном не межує, уявимо, що завербували нас у Киргизстані. Вілаят Хорасан в приципі в США на слуху, так шо покатить.

Так як ми фділівці то давай теракт замутимо? Давай. Проти юдеїв звісно. За землю фаластін. Але будемо мутити теракт не в столиці Кахастану Астані, де є синагога. І диве декілька тисяч юдеїв які ходят в одну синагогу. Це занадто очікувано. Нє. Зробимо хітріше. Поїдемо у рф. І не в чєлябінськ, який поряд. Це також надто очікувано і нас вирахують. Тому поїдемо ми в москву. Більше синагог ніде ж нема в рф.

Але в і в москву ми поїдемо не напряму. Спочатку сховаємося в селі під калугою. Село виберемо таке, щоб там не сильно помітні ми були. Скажімо ось коряково. Чотири сотрі людей, величезна юрба. Два казаха серед такої купи людей непомітні будуть. Інфа сотка.

Корочі приїдемо і сядемо там чекати. Але з автоматами про всяк випадок. Ну там від місцевмх відбиватися.

Ось такий був план, вірнр ж я зрозумів? Так?

Браво патрушєв, браво фсб.

Я повірив. Як тут не повірити.